Η Μαργαρίτα επιστρέφει στο σπίτι και γίνεται έξαλλη όταν βλέπει την στάθμη των μπουκαλιών με τα ποτά να έχει κατέβει. Την ίδια ώρα, η Κούλα προσπαθεί να πείσει την Ασπασία ότι η Αρετή της είπε πως εκείνη έβαλε την φωτιά στον φούρνο:

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Η Αρετή μου είπε ότι την αγαπάτε. Δεν ξέρει για τη συνάντησή μας, ούτε ότι σας πήρα τηλέφωνο! Να χαρείτε, μη με κάψετε! Πάνω στην τρέλα της, θόλωσε! Την συμβούλεψα να μην το ομολογήσει.. Με κοιτάτε κομμάτι περίεργα όμως.. Αδίκως! Δεν είμαι δολοφόνος! Για χρέη με μπουζουριάσανε!», ισχυρίζεται και η Ασπασία σαστισμένη της εξηγεί πως θέλει να βοηθήσει την ξαδέρφη της, αλλά δεν ξέρει με ποιον τρόπο.

«Κι αυτό το ρημάδι το κινητό, στοιχίζει ο κούκος αηδόνι! Το παράνομο ντε.. Για να μπορείτε να μιλάτε, να της λέτε δυο λόγια παρηγοριάς, να μιλά με το δικηγόρο της…Δέκα χιλιαρικάκια! », συνεχίζει η Κούλα κι εκείνη πείθετε και της υπόσχεται πως θα θα βρει τα χρήματα για να το αγοράσει.

Κι ενώ η Αλκμήνη έχει τρομοκρατηθεί από την Αντωνία, ο Ορέστης έρχεται σε δύσκολη θέση και το μοιράζεται με τον Κουράκο: «Η Αλκμήνη δεν ησυχάζει, θα μου κουβαληθεί κι απόψε. Τι θα κάνω ρε φίλε; Επίσημη σχέση με το στανιό δεν γίνεται! Από την άλλη, την λυπάμαι..», του εκμυστηρεύεται κι εκείνος τον συμβουλεύει: «Τώρα θα τραβήξεις κουπί για 2-3 μέρες και μετά βρες τρόπο να αραιώνετε.. Διαφορετικά σε βλέπω με συγκάτοικο!»

Στο μεταξύ, η Ειρήνη συναντά τον Φίλιππο τυχαία στον δρόμο και βλέποντας τον στενοχωρημένο και πιεσμένο από την δίκη της μάνας του του υπόσχεται πως θα είναι πάντα δίπλα του, ενώ η Αριάδνη λέει στην Ιουλία πως έρχεται σε δύσκολη θέση με την «επίθεση φιλίας», της Αφροδίτης.

«Από την καλή της την καρδιά. Τέτοιος άνθρωπος είναι, την ξέρω καλά.. Μεγάλο μπλέξιμο. Αριάδνη μου, αυτή η ιστορία έκανε τον κύκλο της κι έκλεισε. Πρέπει να προχωρήσεις τη ζωή σου παρακάτω..», την συμβουλεύει η Ιουλία, αλλά εκείνη δυσκολεύεται να πάει παρακάτω…