Σασμός επεισόδια – Η Νάντια ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Κρήτη, ενώ ο Μαθιός αισθάνεται την ανάγκη να έχουν μια βαθιά συζήτηση. Κατανοεί ότι ο Μαθιός της παρείχε υποστήριξη, όμοια με τον πατέρα της, και τον ενημερώνει πως θα τον καταλάβαινε ακόμα και αν ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο του Στεφανή.

Σασμός επεισόδια – Ο Πατέρας μου ήταν κάθαρμα

Όσο για τον πατέρα της, τον χαρακτηρίζει ως έναν άνθρωπο που δεν αξίζει σεβασμό και ότι ήταν κάθαρμα, καθώς ποτέ δεν σεβάστηκε και ο ίδιος κανέναν, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της. Αφού ολοκληρώνουν τη συζήτησή τους, η Νάντια αποφασίζει να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στον Μαθιό. Επισκέπτεται τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη και του εκθέτει τις πληροφορίες που είχε ακούσει από τη συζήτηση του Ευθύμη με την αδελφή του, την Εύα, σχετικά με τον θάνατο του Στεφανή.

Παρόλες τις προσπάθειές της να τον πείσει, ο εισαγγελέας δεν εμπιστεύεται τις πληροφορίες της, καθώς θεωρεί ότι αν ήταν αληθινές θα έπρεπε να τις είχε αναφέρει νωρίτερα. Ωστόσο, αν και δεν πείθεται από τα λεγόμενά της, αποφασίζει να αφήσει ήσυχο τον Μαθιό για την ώρα. Λίγο αργότερα, η Βασιλική ετοιμάζει μια αποχαιρετιστήρια γιορτή για τη Νάντια. Ωστόσο, η Νάντια έχει ήδη επιβιβαστεί στο πλοίο για την Αθήνα, εγκαταλείποντας οριστικά την Κρήτη, χωρίς να πραγματοποιηθεί ποτέ η εκδήλωση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ