Το Μυστικό της Πεταλούδας 11/10: Η Ειρήνη με το Μάρκο καταθέτουν μαζί και η Λουκία κάνει τα πάντα για να τους στριμώξει για να παραδεχτούν ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 68

Ο Παύλος αιφνιδιάζει την Κρίστια και τη ρωτάει, αν είπε στη Χλόη για τον Γρηγόρη.
Ο Φίλιππος περιμένει την Ειρήνη να τελειώσει με την κατάθεση κι έκπληκτος βλέπει τον Χριστόφορο να πάει στο τμήμα. Τον ρωτάει τι κάνει εκεί, αλλά, ο Χριστόφορος δεν του λέει. Μπαίνει στο τμήμα και ζητάει να δει τον Άλκη και του λέει ότι αυτός ανάγκασε την Ειρήνη να μην πει ποιος είναι, όταν έδωσε κατάθεση μετά την έκρηξη.

Η Σοφία πάει στο μαγαζί της και η Ροδούλα, η σερβιτόρα, της λέει πως πέρασε ένας παλιός της φίλος και τη ζήτησε.
Ο Άρης λέει στη Μαρήλια ότι είπε στον Χριστόφορο για απειλητικό σημείωμα του Π.Χ. στον Χριστόφορο κι ο Χριστόφορος του είπε ότι ο Π.Χ. είναι ο Χρυσοχόου ένας επικίνδυνος έμπορος κοκαϊνης. Η Μαρήλια τρομαγμένη παραδέχεται ότι ο Άλκης σκότωσε τον Ηλία και του λέει πως το έκανε εξ΄ αιτίας της.
Ο Μάρκος ακούει το μήνυμα της Κρίστιας μετά την κατάθεση του, όπου του λέει ότι είπε στη Χλόη για τον Γρηγόρη και της τηλεφωνεί ανήσυχος, αλλά, η Κρίστια δεν απαντάει, ενώ ο Άλκης ρωτάει την Ειρήνη, αν είναι αλήθεια αυτό που είπε ο Χριστόφορος, ότι αυτός, δηλαδή, την ανάγκασε να μην πει στην κατάθεση της ότι είναι ο Κυριάκος.