Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Βασίλη τη σκληρή αλήθεια για τη σχέση του με την Ασημίνα. “Αγάπησα την Ασημίνα με όλη μου τη δύναμη, Βασίλη. Δεν το επέλεξα, απλά συνέβη,” ομολογεί, ξεσπώντας σε κλάματα.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Βάσω – Άγγελος παντρεύονται

Ο Βασίλης αρχίζει να αμφισβητεί τη φιλία του με τον δημοσιογράφο, ο οποίος του ανακοινώνει την πρόθεσή του να παραιτηθεί. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι της Βάσως και της Λίνας, όλοι χαιρονται αφού ο Άγγελος κάνει επιτέλους την πολυπόθητη πρόταση γάμου στη Βάσω. Οι ευχές ρέουν, αλλά παρά το καλό κλίμα, εκείνος δεν σκοπεύει να αφήσει τον Δημήτρη να ξεχάσει αυτό που του έκανε. Ταυτόχρονα, η δικογραφία της υπόθεσης του ναυαγίου φτάνει επιτέλους στα χέρια των δικηγόρων και φαίνεται πως ο Παντελίδης έχει στήσει άλλη μια παγίδα, αυτή τη φορά για τον Μιχάλη.

Μια παγίδα που θα του κάνει τη ζωή κόλαση, καθώς θα κατηγορηθεί στη δίκη του “Φοίνιξ”. Ο Ιπποκράτης βρίσκει τον Πέτρο με την Ειρήνη σε μυστική συνάντηση και ξεσπά, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να μεσολαβήσει για να απελευθερωθεί ο Μάκης. Η Χριστίνα παίρνει τη δύσκολη απόφαση να ενημερώσει τους γονείς του Μάκη για τη σύλληψη του γιου τους. Βλάσης και Μαρία ταράζονται όταν το μαθαίνουν και αποφασίζουν να πάνε στην Αθήνα το συντομότερο δυνατόν για να είναι στο πλευρό του.

Ταραγμένη είναι και η οικογένεια του Πέτρου, καθώς η υγεία της Λαμπρινής χειροτερεύει και ο Στελής ενημερώνει τον γιο της. Ο Πέτρος αποφασίζει λοιπόν να πάει να δει τη μητέρα του πριν να είναι αργά. Μαζί του θα επιστρέψουν ο Στελής και η Ειρήνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ