Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ένα καλά φυλαγμένο μυστικό της Βικτώριας θα φανερωθεί, φέρνοντας αναταράξεις στη ζωή της. Η αφετηρία των γεγονότων είναι ένα κουτί που βρίσκει ο κηπουρός της οικογένειας Μπουραντά, ο Γιώργης, στον κήπο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Στραγγαλίζει την Βικτώρια

Ανακαλύπτει ότι περιέχει τις σφαίρες από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στις δολοφονίες του Άγη και της Λιζέτας, και καταλαβαίνει πως το κουτί το είχε κρύψει η ίδια η Βικτώρια. Ο Γιώργης, που έχει ζήσει στο σπίτι της οικογένειας από μικρός λόγω του πατέρα του που ήταν κηπουρός εκεί, γνωρίζει πολλά μυστικά για τη Βικτώρια. Επιδεικνύοντας αυτή την γνώση, συναντά την Πολυξένη και της παραδίδει το κουτί για να το παραδώσει στην Αστυνομία, πείθοντάς την ότι πρέπει να εκθέσει την Βικτώρια ως αδίστακτη.

Παράλληλα, ο Χριστόφορος ανακαλύπτει μια φωτογραφία από το παρελθόν που τον οδηγεί στον Χρήστο για εξηγήσεις. Ο Χρήστος του αποκαλύπτει τα εγκλήματα της Βικτώριας και του λέει ότι ο Άγης δεν είναι γιος τους, προκαλώντας αμφιβολίες στο μυαλό του Χριστόφορου. Η ερωτευμένη Στέλλα αποκαλύπτει στον Χριστόφορο την αλήθεια για τις σφαίρες που είχε η Βικτώρια, ενώ εκείνη προσπαθεί να κρατήσει το μυστικό. Ωστόσο, ο Χριστόφορος την πιέζει να πάει στην Αστυνομία.

Μια αποκάλυψη του Γιώργη στον Χριστόφορο φέρνει περαιτέρω αναταράξεις. Του αναφέρει ότι είδε τη Βικτώρια να σπρώχνει από το μπαλκόνι τη σύζυγό του, την Αντιγόνη. Στο άκουσμα της είδησης, ο Χριστόφορος παγώνει και τον ρωτάει αν είναι σίγουρος. Τότε ο Γιώργης τού εξιστορεί με λεπτομέρειες όσα είδε εκείνο το μοιραίο βράδυ. Ο Χριστόφορος, συγχυσμένος και εξοργισμένος, μπαίνει μέσα στο σπίτι και κατηγορεί τη Βικτώρια πως σκότωσε την Αντιγόνη. Φυσικά, εκείνη αρνείται τα πάντα και τότε ο Χριστόφορος την αρπάζει από τον λαιμό και την κολλάει στον τοίχο. «Σκότωσες τη γυναίκα μου», της φωνάζει και σφίγγει περισσότερο τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της.

Η Βικτώρια δεν μπορεί να πάρει ανάσα και τότε την αφήνει και ζητάει από τον Γιώργη να πάνε αμέσως στην Αστυνομία! Η γυναίκα, σοκαρισμένη από την αποκάλυψή του, καθώς δεν γνώριζε πως την είχε δει να δολοφονεί την αδελφή της, εξαπολύει κατηγορίες προς τον κηπουρό, ενώ ο Χριστόφορος παίρνει τον Γιώργη από το σπίτι και φεύγουν. Δίπλα του σε όλες αυτές τις στιγμές στέκεται σαν βράχος η Μιράντα, η οποία προσπαθεί να τον παρηγορήσει. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Χριστόφορος πλησιάζει για να τη φιλήσει στο στόμα και εκείνη, ευγενικά, απομακρύνεται.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ