Παγιδευμένοι: Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς ανυπομονούμε για την απάντηση στο αγωνιώδες ερώτημα που άφησε το φινάλε του προηγούμενου κύκλου. Αυτό το ερώτημα αφορούσε στο κατά πόσο η Άννα έχει σκοτώσει τον Δημήτρη. Ωστόσο, για να λάβουμε την απάντηση, θα πρέπει να αναμένουμε για αρκετούς μήνες ακόμα! Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: «9 μήνες μετά»

Τα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες με τον γάμο του Δημήτρη και της Άννας. Αυτό θα συμβεί πολύ πριν από το γεγονός που ανατρέπει την ιστορία αγάπης τους, δηλαδή το «9 μήνες μετά».

Ωστόσο, η ευτυχία του ζευγαριού δεν θα είναι απολύτως ατάραχη, καθώς στις καθημερινές τους διαφωνίες θα προστεθεί ένας νέος σοβαρός κίνδυνος. Στον πάτο ενός πηγαδιού ανακαλύπτονται πολλά πτώματα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Κατερίνα, η πρώην αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη και αδερφή του Σταύρου.

Ο θάνατος της Κατερίνας σοκάρει όλους, αλλά η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη όταν ο δολοφόνος στέλνει ένα μήνυμα στον Δημήτρη, απαιτώντας από την Άννα να τον συναντήσει μόνη της.

Ο Δημήτρης αρνείται να βάλει τη γυναίκα του σε κίνδυνο, αλλά η Άννα δεν είναι γυναίκα που θα υποχωρήσει εύκολα. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, αποφασίζει να πέσει στην παγίδα ενός μανιακού που έχει σκοπό να την προσθέσει στη λίστα των θυμάτων του.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέκος, που έχει αποφυλακιστεί, προσπαθεί να ανακτήσει τη ζωή του και να κερδίσει νέους πελάτες. Από την άλλη, ο Θοδωρής ξεκινά να εργάζεται στο κυλικείο της Ασφάλειας, με σκοπό να ανακαλύψει πληροφορίες που θα τον οδηγήσουν στον Άκη.