«Η Μάγισσα»: Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένει το τηλεοπτικό κοινό την πρεμιέρα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα».

https://www.youtube.com/watch?v=iA-pWKb-dqM
Στο εντυπωσιακό trailer της σειράς, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, εντυπωσιάζει τόσο το εκλεκτό καστ των ηθοποιών, όσο και τα σκηνικά που μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή. Αν και στο trailer δίνονται κάποια στοιχεία για την Θεοφανώ, ένα πέπλο μυστηρίου περιβάλλει την “προέλευση” της.

Η Θεοφανώ ανήκει στην υπηρεσία της οικογένειας Λάσκαρη, αποτελώντας μια αινιγματική παρουσία που αφοσιώθηκε με αγάπη στους αφέντες της. Πρόκειται για μια ορφανή που εγκαταλείφθηκε ως βρέφος σε ένα μοναστήρι.

Καθώς μεγάλωσε, έγινε υπηρέτρια στον πύργο των Λασκαραίων, και μένει εκεί εδώ και 15 χρόνια. Όπως φαίνεται και στο trailer, ερωτεύτηκε τον Μάρκο, τον μεγάλο γιο του Μιχαήλ, και ανάμεσά τους αναπτύχθηκε ένας κρυφός δεσμός.

Από μικρή ηλικία είχε μια έντονη διαίσθηση και είχε κάποια οράματα που δυσκολευόταν να ερμηνεύσει, αλλά σύντομα θα βρει τον εαυτό της αντιμέτωπο με αυτά. Το χάρισμά της και το παρελθόν της συνθέτουν ένα παζλ που πρέπει να λυθεί. Θα μπορέσει να προστατέψει τον εαυτό της και να σώσει τη ζωή της;