Μετά τη φωτιά, Ant1: Μια νέα, συναρπαστική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Μετά την Φωτιά» ετοιμάζεται να κατακτήσει τους τηλεθεατές. Μέσα από την μικρή οθόνη θα ταξιδέψουμε στις ζωές των τριών γυναικών. Το συγκλονιστικό trailer της κατάφερε ήδη να καθηλώσει το κοινό. Μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, οι ηρωίδες αυτές θα κληθούν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους όνειρα….

Μετά τη φωτιά: Η νέα σειρά του Ant1

Ένα φιλανθρωπικό γκαλά μετατρέπεται σε εφιάλτη! Μια τρομερή πυρκαγιά εκδηλώνεται, και η ερώτηση είναι αν πρόκειται για ατύχημα ή εμπρησμό. Όσα θα ακολουθήσουν μετά την κατάσβεση των φλογών θα αλλάξουν τις ζωές των τριών γυναικών, χωρίς αυτές να έχουν ιδέα πόσο σύντομα οι μοίρες τους θα συνδεθούν και το παρελθόν τους θα καεί στις στάχτες. Όνειρα, σχέδια, και ελπίδες, θα χαθούν στις φλόγες.

Πώς θα μπορέσουν να αλλάξουν την μοίρα τους τους και να κερδίσουν τη ζωή που πραγματικά αξίζουν; Θα δούμε έντονα συναισθήματα και απρόβλεπτες ανατροπές, θα αποκαλυφθούν μυστικά που κρατούν κρυμμένα, θα αναπτυχθούν ιστορίες αγάπης και θα δημιουργηθούν αλυσιδωτές συγκρούσεις. Όλα αυτά σε μια σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στη Γαλλία το 1897.

Η σειρά είναι βασισμένη στο “Le Bazar de la Charité” από τις Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, με τη σκηνοθεσία του Alexandre Laurent. Πρόκειται για μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.