Η Γη της Ελιάς: Σε νέες συναρπαστικές περιπέτειες βαδίζουν οι ήρωες της δραματικής σειράς «Η γη της ελιάς» στον τρίτο κύκλο. Και πάλι, αναδύονται σημαντικές αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τις ζωές τους…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Δεν έχει κανέναν δικό του απόγονο στον κόσμο…

Λίγο πριν ρίξει αυλαία ο δεύτερος κύκλος, ο Δημοσθένης έμαθε την ανατριχιαστική αλήθεια: η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί. Το μυστικό της Ασπασίας αποκαλύπτεται και αναγκάζεται να δεχτεί την αλήθεια που είχε κρατήσει κρυφή για τόσα χρόνια.

Η Ειρήνη είναι κόρη του εραστή της Ασπασίας και πρώην συζύγου της Χάιδως. Αυτή η αποκάλυψη σοκάρει τον Δημοσθένη και τον γεμίζει θυμό. Ο γάμος του με την Ασπασία φαίνεται να έχει φτάσει στο τέλος του, καθώς όλα αλλάζουν μεταξύ τους.

Πέρα από τη θλίψη του, αυτό που τον βασανίζει ακόμη περισσότερο είναι η σκέψη ότι δεν έχει κανέναν δικό του απόγονο στον κόσμο. Αν και συνεχίζει να αγαπά την Ειρήνη και τη θεωρεί κόρη του, η έλλειψη ενός βιολογικού παιδιού τον βασανίζει.

Ο αντρικός εγωισμός του έχει υποστεί σοβαρή ζημία, ενώ το γεγονός ότι ευθύνεται για το θάνατο του Κίμωνα τον γεμίζει τύψεις. Κάτω από το βάρος της ενοχής, ο Δημοσθένης αρχίζει να αναζητά μια νέα γυναίκα που θα τον βοηθήσει να υλοποιήσει τα όνειρά του. Και, καταφέρνει να το πετύχει, ανατρέποντας τα πάντα, καθώς γίνεται πατέρας!