Η Γη της Ελιάς: Μια μεγάλη ανατροπή έρχεται στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, “Η γη της ελιάς”. Αποκαλύπτεται το κρυφό πάθος του Γιώργη και της Δήμητρας. Οι προσωπικές τους περιπέτειες τους φέρνουν πιο κοντά και η σχέση τους εξελίσσεται ερωτικά. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: κρυφό πάθος…

Ο Γιώργης βρισκόταν λίγο πριν το τέλος της δεύτερης σεζόν, έτοιμος να ενωθεί με την Ευτυχία με τα ιερά δεσμά του γάμου. Εκείνη ήταν ο μεγάλος του έρωτας. Ωστόσο, η αποκάλυψη της αλήθειας – ότι είχε σκοτώσει τον Ανέστη – τον ώθησε να πάρει μια δραστική απόφαση: να την βγάλει από τη ζωή του.

Η Δήμητρα είχε βρει κάποιο ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Ορέστη, μετά τη δολοφονία του Κίμωνα. Από τη στιγμή που τον είδε, τον ερωτεύτηκε. Αρχικά, δίσταζε, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία – κυρίως για τον εαυτό της. Ωστόσο, η αποκάλυψη ότι ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα την σοκάρει. Αν και θα περίμενε κανείς την αντίθετη αντίδραση, αυτή η αλήθεια την απομάκρυνε.

Η σύμπτωση αυτή φαίνεται αρκετά ανατριχιαστική στη Δήμητρα, η οποία αντιμετωπίζει με δυσκολία πώς θα τη διαχειριστεί. Έτσι, καθώς η προσωπική της ζωή περνάει μέσα από απογοητεύσεις, ο Γιώργης και η Δήμητρα αποφασίζουν ένα βράδυ να βγουν για ποτό, όπως συνήθιζαν. Αυτή η έξοδος, λοιπόν,σύμφωνα με το περιοδικό Tv σίριαλ, αποκαλύπτει τα πραγματικά τους συναισθήματα, καθώς μετά από κατανάλωση αλκοόλ, παραδίδονται στο πάθος τους. Έτσι, το τέλος της βραδιάς τους βρίσκει να κάνουν παθιασμένο έρωτα….

Απαγορευμένος έρωτας

Κανένας δεν περίμενε ότι θα έβλεπε τη Δήμητρα και τον Κουράκο μαζί. Μέχρι τώρα, δεν είχαν αφήσει να υπονοηθεί ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ τους. Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που ο Γιώργης είδε τη Δήμητρα να μπαίνει στο τμήμα, ένιωσε την καρδιά του να χτυπάει. Όμως, εκείνος ήταν παντρεμένος με την Ιουλία και δεν επέτρεψε στον εαυτό του να δώσει χώρο σε αυτό. Παρόμοια κατάσταση βίωσε και η νεαρή αστυνόμος. Δεν θα εμπλεκόταν ποτέ με έναν παντρεμένο. Αργότερα, έκανε σχέση με τον Κίμωνα και το θέμα με τον Γιώργη απομακρύνθηκε. Και για τους δύο, ήταν μια περίπτωση “κακού timing”. Όμως, τα πραγματικά τους συναισθήματα ξεπροβάλουν μετά από την πρώτη ερωτική συνάντησή τους. Συζητούν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους, αλλά και για τον Ορέστη.

Ο αστυνόμος Κουράκος αντιμετωπίζει ενοχές έναντι του καλύτερου του φίλου, του ανθρώπου που ήταν δίπλα του στις δύσκολες στιγμές. Η ηθική τον εμποδίζει να υποκρίνεται και να έχει σχέση με τη γυναίκα που αγαπάει ο Ορέστης. Κουβεντιάζει με τη Δήμητρα, παρόλο που εκείνη δεν έχει προχωρήσει σε κάτι πέρα από ένα φιλί με τον Ορέστη. Παρ’ όλα αυτά, συμφωνούν πως αυτό που συμβαίνει δεν είναι σωστό για τον Ορέστη. Κάθε φορά που Κουράκος και Δήμητρα προσπαθούν να βάλουν τέλος, σύμφωνα με το περιοδικό Tv σίριαλ, τελικά παραδίνονται στο πάθος τους και κάνουν έρωτα! Σύντομα, θα αναπτυχθεί μια κρυφή σχέση και φαίνεται πως όταν αυτή αποκαλυφθεί, θα υπάρξουν μεγάλες ανατροπές…