Ο Παράδεισος των Κυριών: Στον «Παράδεισο των Κυριών», οι Μπουραντάδες θα βιώσουν μια τρομακτική στιγμή. Στο σπίτι τους, ο απόλυτος πανικός θα επικρατήσει, καθώς ο Άγης εξαφανίζεται και δεν δίνει σημεία ζωής για αρκετές ημέρες…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Άγης αναστατώνει τη ζωή της Γεωργίας…

Ο Άγης αναστατώνει τη ζωή της Γεωργίας με σκοπό να αποτρέψει την ανατροφή του παιδιού του με τον Πάρη, που τον θεωρεί επικίνδυνο. Αναμένει τη γέννησή του ώστε να διεκδικήσει την επιμέλειά του. Ωστόσο, η κατάσταση ανατρέπεται όταν σπάνε τα νερά της Γεωργίας και ο Άγης εξαφανίζεται. Πού μπορεί να έχει πάει;

Η Γεωργία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί της και την ίδια στιγμή, η οικογένειά της ενημερώνεται και με την σειρά της ενημερώνει τους Μπουραντάδες. Οι ώρες περνούν, αλλά ο Άγης παραμένει άφαντος, και η Γεωργία απογοητεύεται αφού δεν αναγνωρίζει το παιδί της.

Η οικογένεια του Άγη συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι υπάρχει πιθανότητα κινδύνου. Και η Αμαλία και η Πολυξένη βρίσκονται σε έναν τρελό πανικό.

Αλλά, η αλήθεια είναι μία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η επιπόλαιη ζωή και οι επιλογές του Άγη πιθανότατα τον έχουν μπλέξει σε κάτι σοβαρό και τώρα κρύβεται για να γλιτώσει. Η ανησυχία αυξάνεται, και το ερώτημα είναι ένα: πότε θα εμφανιστεί ο Άγης για να αναλάβει τις ευθύνες του;