Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη θα βρεθεί για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς τα καμώματα της θα την οδηγήσουν και και πάλι στο αστυνομικό τμήμα . Ο Δημοσθένης, μόλις ακούσει τα δυσάρεστα νέα αυτά, αναρωτιέται πώς έφτασε πάλι σε αυτό το σημείο και ποια στάση πρέπει να κρατήσει αυτή τη φορά…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς-Ειρήνη: Για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο των εξελίξεων…

Μετά την ιστορία του Κίμωνα και του έρωτά του με την υπαστυνόμο Δήμητρα, ήρθε η σειρά της Ειρήνης να βρεθεί στο επίκεντρο. Ακολουθώντας τα χνάρια του αδελφού της, προκαλεί εντάσεις και προβλήματα στον πατέρα της.

Όμως, μια νέα περιπέτεια έρχεται για την Ειρήνη, καθώς ένας νέος έρωτας ετοιμάζεται να χτυπήσει την πόρτα της. Όλη η Αρεόπολη μαθαίνει για την μανία της να κλέβει. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία ανησυχούν έντονα για την κόρη τους.

Ο Στράτος, ο βοηθός του Κουράκου, ανησυχεί για την κοπέλα αυτή και επιθυμεί να την βοηθήσει. Καταλαβαίνει πως η τάση της να κλέβει διάφορα μικροαντικείμενα αντικατοπτρίζει έναν διακαή πόνο και ανάγκη βοήθειας. Δυστυχώς, όμως, η Ειρήνη δεν δείχνει ενδιαφέρον για τη βοήθεια που της προσφέρεται. Μόλις ο Στράτος προσπαθεί να την πλησιάσει στο δρόμο, η Ειρήνη ξεφεύγει, φωνάζει, τον απομακρύνει και του ζητά να μην την ξανά πλησιάσει. Ο Στράτος αντιδρά με οργή, αρπάζει την Ειρήνη από το μπράτσο και της ζητά να συμμορφωθεί.

Η Ειρήνη, αν και βαθιά πληγωμένη, δεν είναι έτοιμη να επιτρέψει σε κανέναν να την πλησιάσει και να τη βοηθήσει. Θα καταφέρει ο Στράτος να την προσεγγίσει, ή η Ειρήνη θα τον απομακρύνει κι άλλο με την στάση που κρατάει; Είναι ο Στράτος ο νέος έρωτας της ή η νεαρή θα κάνει το «δώρο» στον πατέρα της και θα διώξει από κοντά της τον αστυνομικό;