Έρωτας φυγάς: Πριν ξεκινήσουν το νέο τους ταξίδι, γράφουν δύο επιστολές, μία για τον Ιάσονα και μία για την Ευγενία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: παγιδευμένοι σε δύο διαλυμένους γάμους…

Καθώς βρίσκονται παγιδευμένοι σε δύο διαλυμένους γάμους, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα αναγνωρίζουν ότι η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Μετά τα δεινά που έχουν βιώσει στον Β’ κύκλο, αποφασίζουν να πάρουν μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή τους: να φύγουν για πάντα. Αυτή τη φορά, αποφασίζουν να πάρουν μαζί τους τα τρία τους παιδιά, τον Γιωργάκη, τη Μυρσίνη και τον Στέφανο.

Πριν ξεκινήσουν το νέο τους ταξίδι, γράφουν δύο επιστολές, μία για τον Ιάσονα και μία για την Ευγενία. Στη συνέχεια, συναντιούνται όλοι μαζί σε ένα μυστικό σημείο, επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο του Μάρκου και ξεκινούν το ταξίδι τους, αφήνοντας πίσω τους το παρελθόν.

Η σκοτεινές σκέψεις της Νότας

Κι ενώ η Αλεξάνδρα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ξαφνικά νιώθει μία ανησυχητική αδιαθεσία που την οδηγεί στο νοσοκομείο. Εκεί, οι ιατροί ανακαλύπτουν ότι έχει δηλητηριαστεί και αποφασίζουν να την κρατήσουν για περαιτέρω παρακολούθηση. Εν τω μεταξύ, η Νότα, θέλοντας να εκδικηθεί την Αλεξάνδρα για τα κακά που έχει κάνει στην Ευγενία, σχεδιάζει να την βγάλει από το «παιχνίδι» μια για πάντα.

Η σκοτεινή σκέψη της Νότας την οδηγεί στο το νοσοκομείο, όπου καταφέρνει να ξεγελάσει τους αστυνομικούς που φρουρούν την Αλεξάνδρα και φορώντας μια μάσκα που κρύβει το πρόσωπό της, εισβάλλει στον θάλαμο που νοσηλεύεται. Η Αλεξάνδρα, δεμένη με χειροπέδες στο κρεβάτι της, αντιμετωπίζει αυτή την αναπάντεχη απειλή και παλεύει με όλες τις δυνάμεις της για να αποτρέψει την επίθεση της Νότας.

Παράλληλα, μια γυναίκα από το παρελθόν εισβάλλει στη ζωή της οικογένειας Δεμερτζή. Πρόκειται για την Ουρανία, την πρώην ερωμένη του Γεώργιου Δεμερτζή, που υποδύεται η Άννα Αδριανού. Η παρουσία της Ουρανίας στο περιβάλλον της οικογένειας Δεμερτζή αναστατώνει τη Μαργέτα, δημιουργώντας νέες εντάσεις και συγκρούσεις. Παρόλο που η σχέση της Ουρανίας με τον Δεμερτζή είχε δύναμη, εκείνη αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη ζωή του, καθώς δεν ήθελε να είναι δεύτερη στη ζωή του. Παρά ταύτα, διατήρησε μια στενή σχέση με τον γιο του, τον Ιάσονα, ο οποίος την θεωρεί σαν μια «δεύτερη μάνα» και της εμπιστεύεται ακόμα και τα παιδιά.