Σασμός: Στον Γ΄κύκλο του «Σασμού», μια αγαπημένη ηρωίδα παθαίνει έμφραγμα που θα αλλάξει ριζικά την εξέλιξη της ιστορίας και θα προκαλέσει μεγάλη ταραχΉ…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο Αντρέας οδηγεί την γιαγιά Ειρήνη σε έμφραγμα…

Στα νέα επεισόδια όπου θα εισβάλει ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θα υποδυθεί τον Αντρέα, πρώτο ξάδερφο του Παύλου Βρουλάκη, αναμένεται να έρθουν τα πάνω κάτω..

Η άφιξη του στην Άνω Ποριά και η είσοδός του στην ιστορία δεν θα είναι για καλό, καθώς θα φτάσει στο νησί με σκοπό την εκδίκηση. Είναι αντίθετος στο να γίνει σασμός μεταξύ των δύο οικογενειών και όταν μάθει για τον αρραβώνα της Αργυρώς και του Αστέρη, θα αντιδράσει με έντονο τρόπο, και τα αίματα δεν θα αργήσουν να ανάψουν.

Στο στόχαστρό του θα βρεθεί η γιαγιά Ειρήνη, η οποία θα αντιμετωπίσει τεράστια πίεση από τον Αντρέα. Οι αντιφάσεις και οι συγκρούσεις μεταξύ τους θα φτάσουν σε ένα σημείο όπου η γιαγιά Ειρήνη θα υποκύψει στην πίεση και θα πάθει έμφραγμα, γεγονός που θα είναι κεντρικό στοιχείο των νέων επεισοδίων του Σασμού.

Η κατάσταση θα απαιτήσει άμεση επέμβαση, και η γιαγιά Ειρήνη θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί θα προσπαθήσουν να την κρατήσουν στη ζωή. Παράλληλα, ο αρραβώνας της Αργυρώς και του Αστέρη θα ακυρωθεί, διότι προτεραιότητα δίνεται φυσικά στην υγεία της γιαγιάς Ειρήνης.