Ο Παράδεισος των Κυριών: Η υποψία ότι ο Αποστόλης μπορεί να είναι τελικά ζωντανός βαραίνει σοβαρά τους δικούς ανθρώπους του, προκαλώντας αναστάτωση και ανασφάλεια…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σωτήρης υποβάλει την παραίτησή του..

Ο Σωτήρης και ο Δημοσθένης βρίσκονται σε ένα σημείο κρίσιμο,έτοιμοι να αποκαλύψουν την αλήθεια, όταν επισκέπτονται το γραφείο του Σαρηγιάννη όπου εκεί βρίσκεται ο Αποστόλης, ο οποίος καταφέρνει να τους ξεγελάσει και στη συνέχεια παρακολουθεί από απόσταση το σπίτι της Όλγας, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή.

Ο Αποστόλης δεν έχει σκοπό να προκαλέσει κακό σε κανέναν. Η απώτερη του πρόθεση είναι να επικοινωνήσει με τη Δωροθέα χωρίς να αντιληφθεί κανείς την παρουσία του και να της προτείνει μια συμφωνία που θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές. Επιθυμεί να διατηρήσει την κατοχή του σπιτιού των Βασιλείου, ανταλλάσσοντας τις πληροφορίες που διαθέτει για τη Βικτώρια. Η Δωροθέα, καθώς ακούει τον Αποστόλη, συνειδητοποιεί ότι η αποδοχή της πρότασής του θα την φέρει σε ευνοϊκή θέση.

Εν τω μεταξύ, ο Σίμος έχει αντιληφθεί την σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Μάρκο και τη μητέρα του και αποφασίζει να το αντιμετωπίσει. Σύντομα, ο Σίμος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια αποκάλυψη που τον σοκάρει: θα δει τον Αποστόλη ζωντανό, μπροστά του και δεν θα πιστεύει στα μάτια του.

Ωστόσο, σύντομα συνειδητοποιεί ότι αυτό που βλέπει είναι πραγματικό και ζητά από τον Ρένο να ολοκληρώσει γρήγορα το έργο που άφησε στη μέση. Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της Βικτώριας σχετικά με την παρουσία του Χρήστου στο νοσοκομείο, αποκαλύπτεται ένα γεγονός που πλήττει βαθιά τον Σωτήρη.

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος έδωσε υπηρεσιακές πληροφορίες στην Όλγα και ότι της αποκάλυψε την πιθανότητα επιβίωσης του Αποστόλη. Αυτή η αποκάλυψη τον αναγκάζει να παραιτηθεί, αλλά η παραίτησή του δεν γίνεται δεκτή.