Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Λουκία ανακοινώνει στον Χριστόφορο και στην Ειρήνη τα αποτελέσματα του τεστ DNA, που έκαναν. Μένουν άναυδοι όταν ακούνε ότι η Ειρήνη είναι κόρη του Νικήτα…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 86

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Κρίστια λέει στο Θέμη και στη Χριστίνα ότι η αστυνομία έψαξε στο σπίτι του Μάρκου μήπως βρουν κάποιο στοιχείο για να τους βοηθήσει να τον εντοπίσουν. Ο Θέμης τους λέει ότι η Ειρήνη δεν είναι κόρη του Χριστόφορου. Στο μεταξύ, βγαίνουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA που έκανε η Έλενα και καλούν στο τμήμα την Ειρήνη, την Έλενα και τον Χριστόφορο.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 29/10 Επεισόδιο 86

Ο Δημήτρης λέει στην Κρίστια ότι ανησύχησε για τη Χλόη μετά τη συνάντηση τους και πήγε στο σπίτι τους να δει πώς είναι, αλλά, ο Παύλος τον απείλησε να μην ξαναπατήσει εκεί. Η Κρίστια του λέει ότι ο Παύλος είναι ο Γρηγόρης. Απ΄ αυτά που της λέει ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι η Χλόη το έμαθε κι ότι μπορεί να κινδυνεύει απ΄ τον Γρηγόρη.

Τηλεφωνεί στη Λουκία να της το πει και να της ζητήσει βοήθεια, αλλά, η Λουκία είναι στο τμήμα, όπου έχουν κληθεί ο Χριστόφορος, η Ειρήνη και η Έλενα και της λέει ότι θα την καλέσει αργότερα.

Η Λουκία ανακοινώνει στον Χριστόφορο και στην Ειρήνη τα αποτελέσματα του τεστ DNA, που έκαναν. Μένουν άναυδοι όταν ακούνε ότι η Ειρήνη είναι κόρη του Νικήτα. Η Ειρήνη που νιώθει άσχημα μετά απ΄ αυτή την αναπάντεχη αποκάλυψη, φεύγει με το Φίλιππο απ΄ το τμήμα, αφήνοντας εκεί τον Χριστόφορο.

Όταν ο Χριστόφορος πάει να φύγει, βλέπει εκεί την Έλενα, που ψάχνει την Ειρήνη και ρωτάει, αν η Ειρήνη έμαθε ότι είναι κόρη του Νικήτα. Πάνω στην ένταση, ένας αστυνομικός λέει πως τους ειδοποίησαν ότι βρήκαν το Μάρκο σε μια ακτή στο νότιο μέρος του νησιού.