Παγιδευμένοι: Στιγμές βαθιά συγκλονιστικές αναμένονται για τους χαρακτήρες της αγαπημένης σειράς «Παγιδευμένοι», με κορυφαίο πρωταγωνιστή τον Σταύρο. Έρχονται στιγμές γεμάτες ένταση, αγωνία και πόνο, καθώς η Κατερίνα θα βρει τραγικό θάνατο, και θα ξεκινήσει ένα κυνήγι για να βρεθεί ο δολοφόνος της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο, ήταν με τον Αλέκο…

Ο Σταύρος, μετά τον χαμό της αγαπημένης του αδελφής, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ανυπόφορη πραγματικότητα. Η σκέψη ότι η Κατερίνα βρέθηκε νεκρή μέσα σε έναν πηγάδι μαζί με άλλα άτομα τον πονάει ακόμα περισσότερο και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι κάπου ήταν μπλεγμένη και αναρωτιέται αν θα μπορούσε να την είχε σώσει. Η ανάγκη για απαντήσεις και δικαιοσύνη είναι κυρίαρχη στις σκέψεις του.

Δίπλα στον Σταύρο, στέκονται πιστοί φίλοι του, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας, οι οποίοι αποφασίζουν να συμμετάσχουν στην αναζήτηση του δολοφόνου της Κατερίνας. Καθώς εξερευνούν το σπίτι της Κατερίνας, ανακαλύπτουν με έκπληξη, ένα μεγάλο ποσό χρημάτων.

Για να βοηθήσει στις έρευνες, ο Σταύρος αποκαλύπτει στον Δημήτρη και στον Ανδρέα, ένα μυστικό που είχε κρατήσει κρυφό. Κατά τη διάρκεια των διακοπών της, η Κατερίνα του είχε τηλεφωνήσει και τον ενημέρωσε ότι ο Μάρκος είχε κλέψει χρήματα από την εταιρεία του Αλέκου, λέγοντας ότι είχε αποφασίσει να κρατήσει αυτά κρυμμένα στο σπίτι της για να προστατεύσει τον Μάρκο.

Μετά την αποκάλυψη αυτή, ο Σταύρος αποφάσισε να κόψει κάθε επαφή με την αδερφή του, διότι διαφωνεί κάθετα με την ενέργειά της. Τώρα, ωστόσο, βασανίζεται από ενοχές και μετανιώνει για τον τρόπο που αντέδρασε. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης ανακαλύπτει κάτι που ίσως αλλάξει την πορεία της έρευνας: ο πατέρας του είχε δει την Κατερίνα να γυρνάει από τις διακοπές της μόνη της, εμφανώς στεναχωρημένη. Θα καταφέρουν να ανακαλύψουν ότι ο τελευταίος που την είδε ζωντανή ήταν ο Αλέκος;