Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της σειράς “Ο Παράδεισος των Κυριών” θα φιλοξενήσουν νέα πρόσωπα στο επίκεντρο της πλοκής. Ένα από αυτά είναι η Στέλλα, μια προσωπικότητα που φέρνει μαζί της διαβολικές προθέσεις. Κόρη της Ματούλας και ετεροθαλής αδελφή της Αμαλίας, η Στέλλα καταφθάνει στην πρωτεύουσα από την επαρχία, φέρνοντας μαζί της τις αντιπάθειες της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: η Αμαλία αντιλαμβάνεται τον φόβο και την ανασφάλεια…

Την προσοχή της στρέφει στην αρχή η ζωή της Αμαλίας: ο πολυτελές τρόπος ζωής της, η εκπαίδευσή της και η κομψότητα της. Σιγά σιγά, αρχίζει να νιώθει μια δυσαρέσκεια που γίνεται φωλιάσματα ζήλειας μέσα της.

Από την άλλη πλευρά, η Αμαλία αντιλαμβάνεται τον φόβο και την ανασφάλεια που βασανίζουν τη Στέλλα, χωρίς όμως να κατανοεί τον ακριβή λόγο. Εμπνέεται από την φιλία και την αγάπη, και προσπαθεί να την στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο. Άγνοια των πραγματικών προθέσεων της Στέλλας, η Αμαλία της δίνει βοήθεια στην εύρεση εργασίας στον “Παράδεισο”, αλλά και στο να δημιουργήσει νέες κοινωνικές σχέσεις.

Η Στέλλα, παρότι μαγεμένη από την φαινομενικά λαμπερή ζωή της, δεν θα διστάσει, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς “Ο Παράδεισος των Κυριών”, να σχεδιάσει την απομάκρυνση της Αμαλίας από τον Σίμο, ο οποίος εκδηλώνει ενδιαφέρον για την εκείνη.