Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας συγκρούεται με τον Κάσδαγλη για τα ολέθρια μυστικά του, την ώρα που η σχέση του με την καθηγήτρια μαθηματικών, την Πέρσα, γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκη… Η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» επιστρέφει με νέα επεισόδια…

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ιδιωτικό σχολείο…

Παρά τις αρχικές επιφυλάξεις του, ο Νικόλας αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση και να αποδεχθεί τη θέση εργασίας στο ιδιωτικό σχολείο. Επιπλέον, έχει σκοπό να ερευνήσει το μυστήριο που είχε προσπαθήσει να του αποκαλύψει ο νεκρός καθηγητής στη δεξίωση. Ωστόσο, υπάρχει ένας όρος: να προσληφθεί ένας πρώην μαθητής του ως υπάλληλος στο κυλικείο.

Ταυτόχρονα, η αστυνομία ανακαλύπτει την ταυτότητα του μαθητή που είχε τραβήξει το βίντεο με τη σύζυγο του διευθυντή και τον νεκρό καθηγητή. Το πρόβλημα του Ίσσαρη τώρα, πέρα από την πίεση που ασκείται πάνω του από την ανώτερη του, είναι οι φήμες που κυκλοφορούν περί μιας μαθήτριας του κολεγίου που είχε σχέση με τον νεκρό γυμναστή.

Οι εκλεκτοί μαθητές του σχολείου, ο Γιώργος και ο Σταύρος, φαίνεται να φέρουν ένα μυστικό, το οποίο κανείς δεν επιθυμεί να διαρρεύσει. Η αστυνομία προσπαθεί να καταλάβει γιατί ο διευθυντής του σχολείου αποφάσισε να πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον εκβιαστή, προκειμένου να μην διαρρεύσει το βίντεο με τη σύζυγό του, αν γνώριζε ότι η Δέσποινα δεν είχε ερωτική σχέση με τον γυμναστή.

Η Χρύσα προσπαθεί να ανακαλύψει τις κρυφές σχέσεις της διοίκησης του σχολείου με τον καθηγητή και υποψιάζεται ότι το θύμα ενδέχεται να είχε συμμετοχή σε παράνομες δραστηριότητες. Στη σχολική αίθουσα, ο Νικόλας κερδίζει τους πρώτους του θαυμαστές, αλλά και αντιμετωπίζει ορισμένους αντιπάλους. Το πιο επικίνδυνο μυστικό, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, θα του αποκαλυφθεί από τον αδελφικό του φίλο, τον Κάσδαγλη.

Τι μήνυμα προσπαθούσε να του μεταφέρει όταν τον παρακαλούσε να εργαστούν και οι δύο στο Αλεξανδρινό Κολέγιο;