Η Γη της Ελιάς: Στη «Γη της Ελιάς» ο τρίτος κύκλος φαίνεται πως υπόσχεται να μας προσφέρει νέες ανατριχιαστικές εξελίξεις, ξεκινώντας με το πρώτο επεισόδιο και την ομηρία στο σπίτι του Ισίδωρου. Από την άλλη, όπως μας δείχνει και το trailer, ο Ορέστης ετοιμάζεται να αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα και τον πραγματικό λόγο που βρέθηκε στη Μάνη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: εμμονική σχέση…

Ο Ορέστης αρχικά αποκαλύπτει στην Δήμητρα, ότι μέσα του χτυπά η καρδιά του Κίμωνα, γεγονός που σοκάρει την νεαρή γυναίκα και την αναγκάζει να απομακρυνθεί από αυτόν, με την κατάσταση να της φαίνεται περίεργη. Τι θα συμβεί όμως με την Ασπασία και τον Δημοσθένη;

Μετά από προτροπές της Δήμητρας, ο Ορέστης αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι των Καρπενάρων και να τους εξομολογηθεί την αλήθεια σχετικά με την καρδιά του Κίμωνα.

Οι Καρπενάροι, οι οποίοι είναι ήδη σε αναστάτωση μετά την αποκάλυψη της Ασπασίας ότι η Ειρήνη δεν είναι το παιδί του Δημοσθένη, θα συγκλονιστούν ακόμη περισσότερο με αυτά που θα τους πει ο Ορέστης. Δείχνοντάς τους την τομή στο στήθος του, ο Ορέστης εξομολογείται ότι έχει την καρδιά του νεκρού παιδιού τους .

Η Ασπασία, συγκινημένη, πέφτει στην αγκαλιά του. Από την άλλη, ο Δημοσθένης δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει το σοκ και νιώθει ενοχές, καθώς προσπάθησε να σκοτώσει τον Ορέστη και, κατά κάποιον τρόπο, τον γιο του για μια ακόμη φορά.

Μετά από αυτήν την αποκάλυψη, η Ασπασία και ο Ορέστης έρχονται ακόμα πιο κοντά. Περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, και η Ασπασία τον αντιμετωπίζει σαν να ήταν ο γιος της, βλέποντας τον Κίμωνα σε εκείνον.

Αντίστοιχα, ο Ορέστης βλέπει στην Ασπασία τη μητέρα που ποτέ δεν είχε, και η σχέση τους αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα εμμονική…