Τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» υπόσχονται μεγάλες ανατροπές, καθώς η Αριάδνη αποφασίζει να αποχωρήσει από τη Μάνη. Μήπως όμως πρόκειται για πιθανή αποχώρησή της από τη σειρά;

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια, ο Στάθης θα ανακαλύψει την ερωτική σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη, παρότι είχε κάποιες υπόνοιες ότι η κόρη του συναντιόταν μυστικά με κάποιον και πίστευε ότι ο εραστής της ήταν ο Ορέστης. Όταν, όμως, δει την Αριάδνη μαζί με τον Χρήστο, θα πανικοβληθεί.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, θα επικρίνει έντονα την Αριάδνη και θα την αναγκάσει να αισθανθεί ντροπή. Επιπλέον, θα της πει να εγκαταλείψει την Μάνη, καθώς ο τόπος δεν αντέχει τέτοιες συμπεριφορές. Η Ιουλία, από την άλλη, θα αρχίσει να φοβάται λόγω της πιθανότητας να χάσει την Αριάδνη για πάντα, μετά από όλα όσα προσπάθησαν να δημιουργήσουν.

Καθώς ο Χρήστος πληροφορείται για το τι έχει γίνει, αποφασίζει να μιλήσει στην Αφροδίτη και να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια, ζητώντας της να διαλύσουν τη σχέση τους. Ωστόσο, η Αφροδίτη θα τον σοκάρει ανακοινώνοντάς του ότι είναι έγκυος, πράγμα που δεν θα του επιτρέψει να αναφέρει κάτι. Πιθανότατα, αυτή η είδηση θα είναι αρκετή για να κάνει την Αριάδνη να απομακρυνθεί οριστικά από τον Χρήστο – με ενδεχόμενο να αποχωρήσει και από τη σειρά.