Ο Φίλιππος και η Βασιλική είναι μες τα μέλια και η Χάιδω που τους τσακώνει εκπλήσσεται ευχάριστα: «Δεν με γελούν τα μάτια μου, έτσι; Πείτε μου τα ευχάριστα, γιατί τόσο θέλω να σωριαστώ!», αναφωνεί και όταν της επιβεβαιώνουν ότι τα βρήκαν πετάει από την χαρά της: «Αχ κορώνια μου, επιτέλους! Πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη με τα καπρίκια σας!!», λέει τους αγκαλιάζει και τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα χαράς.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Αντίθετα, η Αρετή γίνεται έξω φρενών όταν η Βασιλική πηγαίνει στο σπίτι της να μαζέψει τα πράγματα της και να πάρει το παιδί για να επιστρέψει στον Φίλιππο.

«Αγάπη και κουραφέξαλα! Με διαολόστειλε και με πέταξε όξω κακήν κακώς! Κι εσύ του δίνεις συγχωροχάρτι! Μπράβο, ωραία συμπεριφορά! Κανένας σεβασμός στην δόλια μάνα! Και τώρα τι; Θα φιλιώσεις και με το ξώγαμο του πατέρα σου, τη γκαρσόνα;», ωρύεται και η Βασιλική με την Ασπασία προσπαθούν να την καλμάρουν.

«Μαμά, σε ευχαριστώ για όλα, αλλά σταμάτα το εδώ!», την παρακαλεί η Βασιλική και μαζί με τον Στάθη παίρνουν τα πράγματα και το μωρό και φεύγουν. «Όλη η οικογένεια πάλι εναντίον μου! Έννοια σου, θα βάλω κάτω τον Τάσο και θα κάμω δίδυμα! Και μετά θα τους φασκελώσω όλους!», συνεχίζει εκτός εαυτού η Αρετή.

Έχει βραδιάσει και ο Τζον με την Αθηνά βρίσκονται στην ταβέρνα. «Η Φιλιώ με στρίμωξε πάρα πολύ, με αιφνιδίασε..Νιώθει ανασφάλεια», του εξηγεί κι εκείνος της απαντά: «Θέλει υπομονή κι αγάπη. Μην κοιτάς που σε πειράζω.. Δεν παρεξηγώ! Καταλαβαίνω, απόλυτα» και της πιάνει τρυφερά το χέρι.

Ο Χρήστος και η Αφροδίτη βρίσκονται στο σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης, όμως το τηλέφωνο της γιατρίνας χτυπάει και αναγκάζεται να φύγει, καθώς η κυρία Ευτέρπη έχει και πάλι ανεβασμένη πίεση. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος προσπαθεί να μάθει από την Δήμητρα πως προχωράει η νέα της αποστολή, αλλά εκείνη δεν του λέει λέξη.

Ο Στάθης πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και συνεχίζουν την κουβέντα που είχαν για την Αριάδνη. «Ναι… είπα ότι θα την πετάξω έξω! Κι εσύ είπες να κάνω το κορόιδο! Είναι ο δικός μου χαρακτήρας τέτοιος που να κάνω το κορόιδο;;», την ρωτά.

«Από τη στιγμή που εγώ, η μάνα της, έχω κάνει τα ίδια, τι περιμένεις να σου πω; Αν το θεωρείς ανήθικο…Τότε η πρώτη ανήθικη είμαι εγώ! Και εσύ ο παντρεμένος τότε! Έχουμε βιώσει την ίδια κατάσταση Στάθη, έχουμε τη φωλιά μας λερωμένη! Και θες να της το παίξεις ηθικός;», του απαντά αλλά ο Στάθης δεν φαίνεται να κάνει πίσω.

«Θα της συμπαρασταθείς! Άσε που συζητάμε εντελώς υποθετικά. Δεν είμαστε σίγουροι ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο..», συμπληρώνει η Ιουλία κι εκείνος εύχεται να μην έχει μπλέξει η κόρη τους με παντρεμένο.