Συνέχεια με καταιγιστικές εξελίξεις έρχεται στην αγαπημένη σειρά του ANT1 «Παγιδευμένοι», με την Χρύσα να εμπιστεύεται τον λάθος άνθρωπο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Ο θάνατος του Άκη έχει προκαλέσει αναστάτωση, με όλους να προσπαθούν να καλύψουν την αλήθεια από τον Δημήτρη, την Άννα και τον Ανδρέα.

Η Άννα σε κάποια στιγμή απαιτεί να μάθει πως τραυματίστηκε ο Νίκος στο χέρι. Εκείνος της λέει ψέματα, υποστηρίζοντας ότι τον χτύπησε ο Περικλής κατά τη διάρκεια ενός έντονου καυγά, ενώ η μητέρα της την παρακαλεί να μην αποκαλύψει τίποτα στον Δημήτρη. Ωστόσο, ο Δημήτρης μετά από έρευνες ανακαλύπτει ότι η Ειρήνη, η Χρύσα και τα παιδιά έχουν πει ψέματα για την ημέρα του θανάτου του Άκη.

Η Άννα, πείθεται από την Ειρήνη, δεν ενημερώνει ακόμα τον Δημήτρη, αλλά ζητάει από τον Σωτήρη να εντοπίσει τον Περικλή, ο οποίος από την αρχή έλεγε ψέματα.

Εν τω μεταξύ, η Χρύσα κατορθώνει να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό που ζήτησε ο Περικλής για να μπορέσει να βγάλει διαβατήριο για τη Λίνα. Έτσι, επικοινωνεί μαζί του και συμφωνούν να συναντηθούν προκειμένου να του δώσει τα χρήματα για μην έχει τα πάνω της.

Στην απόγνωσή της για να βοηθήσει τη Λίνα, η Χρύσα εμπιστεύεται και πάλι τον Περικλή, παρά την γνώση της για το τι άνθρωπος είναι, και κάνει το λάθος για άλλη μια φορά.