Οι εξελίξεις της σειράς «Το Ναυάγιο» είναι γεμάτες αγωνία, καθώς ο Ιπποκράτης αποφασίζει να ξεφορτωθεί τον Αντώνη, που είναι ερωτευμένος με την Ειρήνη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού Τηλεθεατής, η Ειρήνη θα δώσει την συγκατάθεσή της για το γάμο με τον Ιπποκράτη, αλλά χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό, γεγονός που αφήνει μια γεύση πίκρας σε εκείνον.

Η Ειρήνη φαίνεται να ξεπερνά την απώλεια του Απόστολου και να αναπτύσσει μια πιο εξαρτημένη ζωή, αρχίζοντας μια εργασία και λαμβάνοντας προσωπικές αποφάσεις για το μέλλον της.

Δύσκολα αλλά οριστικά, η Ειρήνη θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Ιπποκράτη, διατηρώντας όμως τις κοινωνικές επαφές της, κυρίως με ανθρώπους από το ναυάγιο και ειδικά τον Αντώνη. Ο Ιπποκράτης, επιθυμώντας ένα πιο ελεγχόμενο περιβάλλον για την Ειρήνη, θα αρχίσει να παρακολουθεί τον Αντώνη προκειμένου να τον απομακρύνει.

Προσλαμβάνει τότε τον Άγγελο στο Λιμενικό για να έχει πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Αντώνη. Μαθαίνοντας για το κρυφό παρελθόν του Αντώνη, ο Ιπποκράτης θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βγάλει τον Αντώνη από τη μέση.