Έχουν περάσει πέντε μήνες από τους διπλούς γάμους που πραγματοποιήθηκαν και η ζωή της Μάρμως και του Κίτσου κυλά ήρεμα, περιμένοντας με ανυπομονησία την άφιξη του πρώτου τους παιδιού. Τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται θετικά για τη Νίνα και τον Λουκά που έχουν εντάξει τον Σπίρτο στην οικογένειά τους και ετοιμάζονται να τον υιοθετήσουν, γεγονός που τους χαροποιεί ιδιαίτερα.

Ο έγγαμος βίος όμως αποδεικνύεται δύσκολος για την Λιάνα που βρίσκεται σε συνεχείς συγκρούσεις με τον σύζυγό της, ενώ η Θάλεια αντιμετωπίζει δυσκολίες λόγω του πεθερού της, του Χρυσίνα, που δεν σταματά να της δημιουργεί προβλήματα.

Η σχέση του Στάθη και της Αλέκας φαίνεται να κατευθύνεται προς τον γάμο, αν και ο πατέρας της συνεχίζει να αποτελεί εμπόδιο μεταξύ τους.

Η Χρυσοστόμη φαίνεται να έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Ανδρέα, όμως παρόλα αυτά, η απόμακρη στάση του την κάνει διστακτική να τον πλησιάσει.

Ο Κίτσος, παρότι φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον έρωτά του για τη Μάρμω, το φάντασμα της σχέσης τους εξακολουθεί να τους βασανίζει και τους δύο. Κι ενώ ο Ανδρέας παλεύει να ανταπεξέλθει στις νέες επαγγελματικές του υποχρεώσεις λόγω του υπουργείου, ένα αναπάντεχο συμβάν έρχεται να ταράξει την ηρεμία της οικογενειακής του ζωής.