Η Ειρήνη λέει στον Δημοσθένη ότι της λείπει η μαμά της κι εκείνος παραδέχεται ότι νιώθει ακριβώς το ίδιο. «Κι εμένα. Μη στεναχωριέσαι όμως, μπορεί πολύ σύντομα να αλλάξει αυτό… υπάρχει σοβαρή περίπτωση να γυρίσει πίσω», ισχυρίζεται κι εκείνη αναρωτιέται πως θα συμβεί αυτό.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Μου έδωσες μια ιδέα, Ειρήνη και πιθανότατα να ‘χεις δίκιο. Θα τακτοποιήσω τη μάνα σου οικονομικά για να μην αισθάνεται ότι εξαρτάται από μένα. Νομίζω θα λύσει πολλά προβλήματα αυτό…», της ομολογεί.

Την ίδια ώρα, η Δήμητρα επιστρέφει στο σπίτι και όταν ο Κουράκος την ρωτάει πως ήταν η μέρα της ξεσπάει. «Νομίζεις ότι δεν σε είδα που με πήρες στο κατόπι μέχρι το σπίτι! Για τόσο ηλίθια με περνάς; Μα, δεν καταλαβαίνεις ότι η παρουσία σου εκεί μπορεί να τα διαλύσει όλα; Είσαι γνωστός, η φάτσα σου έχει παίξει σε δελτία στα τοπικά κανάλια! Μη σε ξαναδώ να με ακολουθείς…», του λέει και ο Κουράκος της δίνει τον λόγο του πως δεν θα την ξανά ακολουθήσει.

Την επόμενη μέρα, η Δήμητρα ετοιμάζεται να ξανά πάει στην αποστολή της και του λέει ότι της έχουν δώσει άλλο αυτοκίνητο, το οποίο φυσικά έχει παρκάρει μακριά από το σπίτι του. Έτσι λοιπόν, φοράει την περούκα της, του γαλάζιους φακούς και φεύγει.

Όμως καθώς βγαίνει από το σπίτι την βλέπει ο Βαγιάκος, ο οποίος μένει κάγκελο από την ομορφιά της. Όταν πηγαίνει στο τμήμα χωρίς να χάσει χρόνο αμέσως ενημερώνει τον Στράτο.

«Φίλε, δεν θα το πιστέψεις… ο Κουράκος τα ‘χει με άλλη! Την είδα με τα μάτια μου να βγαίνει απ’ το σπίτι του! Μια κοκκινομάλλα! Βρήκε ευκαιρία τώρα που η Δήμητρα λείπει στο σεμινάριο και σου λέει, κάτσε να της ρίξω ένα κέρατο ξεγυρισμένο!», του λέει και ο Στράτος ρωτάει αν είναι «νόστιμη». «Κορμάρα! Μούρη δεν πρόλαβα να δω καλά. Ωραίο στυλάκι όμως!», του απαντά και ο Στράτος σπεύδει να σχολιάσει: «Ρε τον Κουράκο, τον μπαγάσα! Δυο – δυο τις κουμαντάρει! Αλίμονο σε μας!»