Ανατριχιαστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα», με την Γερακίνα να ετοιμάζεται να πάρει το κεφάλι του δολοφόνο του γιου της, του Πετρούνη!

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα, η Γερακίνα ήταν πάντα βέβαιη ότι ο γιος της δεν αυτοκτόνησε, αλλά ότι πίσω από το θάνατό του κρύβεται κάποιο έγκλημα και ότι ο Σπήλιος και η μητέρα του έχουν μερίδιο ευθύνης.

Έτσι, αποφασίζει να βρει τους υποτακτικούς της Κυπριανής στο πύργο του Σκλαβούνου για να πάρει τις απαντήσεις που ψάχνει. Όμως ο ένας λείπει, αφού έχει πάει να σφάξει την Θεοφανώ, όμως ο άλλος καλείται να αντιμετωπίσει την οργή της.

Παρά το γεγονός ότι επιμένει να προστατέψει το αφεντικό του και της λέει πως δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος, τα μάτια του τον προδίδουν και η Γερακίνα νιώθει πλέον σιγουριά για τα γεγονότα που προκάλεσαν τον θάνατο του γιου της, όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς.

Λίγες μέρες αργότερα, η Κυπριανή λαμβάνει ένα πακέτο στον Πύργο. Ανοίγοντας το, βλέπει το κεφάλι του υποτακτικού της και σοκάρεται! Φυσικά, δεν της παίρνει πολύ χρόνο για να συνειδητοποιήσει ότι όλα αυτά φέρουν την υπογραφή της Γερακίνας και ότι αποτελούν προειδοποίηση για όσα θα ακολουθήσουν!