Ο Φάνης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δεμερτζή… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Ο Φάνης συνεχίζει τις διαβολικές του προθέσεις, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», κερδίζοντας ταυτόχρονα την εμπιστοσύνη του Ιάσονα με τη συμπεριφορά του.

Παρά τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει, ο Νικόλας και η Ρηνιώ αποφασίζουν να προχωρήσουν στη σχέση τους και τελικά να αρραβωνιαστούν. Ωστόσο, όταν έρχεται η ώρα, ο Νικόλας δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Άννα, ενώ κι εκείνη κατά τη διάρκεια του αρραβώνα βυθίζεται στη λύπη, αφού έχει ακόμα συναισθήματα για τον Νικόλα, τα οποία όμως κρατάει για τον εαυτό της.

Εν τω μεταξύ, ο Φάνης, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, θέλοντας να καταστρέψει τον Ιάσονα προχωρά το σχέδιό του κάνοντας σαμποτάζ σε μια μηχανή του εργοστασίου του. Κατά τη διάρκεια του γλεντιού του αρραβώνα, όλοι ενημερώνονται για την βλάβη σε μια αντλία του Δεμερτζή και το γλέντι διακόπτεται. Ωστόσο, ο Φάνης, όπως θα δούμε εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός και επιδιορθώνει τη ζημιά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Ιάσονα, ο οποίος νιώθει υπόχρεος.

Ο Φάνης τώρα είναι έτοιμος να συνεχίσει τα σχέδια του χωρίς να βάλει υποψίες στον Ιάσονα, ενώ ο Δεμερτζής φοβάται ότι το σαμποτάζ μπορεί να είναι επίθεση από τον Στέφανο και τον Μάρκο που στοχεύουν στην οικονομική του κατάρρευση.