Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ο Αποστόλης δεν πιστεύει στα μάτια του και αναρωτιέται αν θα πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια ή να κρατήσει κλειστό το στόμα του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ο Χρήστος και η Αριάδνη συναντιούνται μυστικά για να διατηρήσουν την ερωτική τους σχέση, κινδυνεύοντας όμως να αποκαλυφθεί. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι η Αφροδίτη που ζει σε απόλυτη άγνοια για τις ενέργειες του συζύγου της με την κόρη του Στάθη.

Ταυτόχρονα, ο Στάθης ανακαλύπτει ότι η κόρη του δεν είναι ερωτευμένη με τον Ορέστη όπως νόμιζε. Στην προσπάθειά του να εντοπίσει τον άνδρα που έχει κατακτήσει την καρδιά της, έπειτα από συζήτηση με την Ιουλία, φθάνουν στο συμπέρασμα ότι πιθανόν η Αριάδνη να βρίσκεται σε σχέση με παντρεμένο άντρα, χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν ποιος είναι.

Στην συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», και όντας φοβισμένος για την πιθανότητα να αποκαλυφθεί το μυστικό του, ο Χρήστος προσπαθεί να απομακρυνθεί από την Αριάδνη. Ωστόσο, ο Αποστόλης τους βλέπει σε μια τρυφερή στιγμή και μένει άφωνος. Αναρωτιέται αν θα πρέπει να μιλήσει ή να προσποιηθεί ότι δεν έχει δει τίποτα.