Ο Παράδεισος των Κυριών: Το ενδιαφέρον του Σίμου ταρακουνάει την Αμαλία και την ωθεί σε σκέψεις για τη ζωή της. Αποφασίζει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, επιθυμώντας να προχωρήσει προς μια νέα ζωή…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Σίμος, γεμάτος χαρά, στέκεται ακόμα πιο αποφασιστικά και πείθει την Αμαλία να αφήσει, έστω και προσωρινά, στην άκρη τις ανησυχίες της και να βγουν μαζί.

Παράλληλα, η ανακάλυψη ότι ο νεκρός από τον εμπρησμό δεν είναι ο Αποστόλης, αλλά ο δικηγόρος Δούβλης, αλλάζει τα δεδομένα και ξεκινά μια υπόγεια διαμάχη για το ποιος έχει νόμιμο δικαίωμα στην περιουσία της Όλγας. Στο μεταξύ, η Μάγια προτείνει στην Πολυξένη να εργαστεί στο «Μπραζίλ», κι εκείνη χωρίς να γνωρίζει τον κίνδυνο που την περιμένει εκεί αποδεχθεί την πρόταση.

Αντίθετα με την Πιπίτσα, η Όλγα επιμένει να προσπαθήσει να διατηρήσει τη σχέση του Πάρη με τη Γεωργία και να κρατήσει τον γιο της στην Ελλάδα. Αν και αρχικά ο Πάρης είναι αποφασισμένος να φύγει για την Αυστρία, τελικά αλλάζει γνώμη και επιστρέφει στο σπίτι του, όπου συναντά τη Γεωργία. Σε μια φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή, αποκαλύπτουν ο ένας στον άλλον τα αισθήματά τους και αποφασίζουν να ζήσουν μαζί. Μάλιστα δεν αργούν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Βικτώρια επιτυγχάνει να πείσει τη Νικολέτα να υποκύψει στο σχέδιό της… Ωστόσο, το όνειρο της Μιράντας να συναντήσει την «κόρη» της δεν εξελίσσεται όπως ανέμενε, καθώς η νεαρή γυναίκα λέει διαφορετικά πράγματα από αυτά που ανέμενε. Ο Ντίνος, για ακόμα μια φορά, βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του και την παρηγορεί για το όνειρο που για ακόμα μία φορά ναυαγεί.