Νέες αναταράξεις έρχονται στην «Γη της Ελιάς», με τον Δημοσθένη να μένει μόνος μετά το σχέδιο εκδίκησης προς την Ασπασία, ενώ, όπως θα δούμε, πρέπει να αντιμετωπίσει επιπλέον και τις συνέπειες των πράξεών του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Σε λίγο διάστημα, η Ξένια θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Δημοσθένη. Αντιλαμβανόμενη ότι η σύνδεσή της μαζί του, η οποία αποκαλύφθηκε στην Ασπασία, έχει θέσει τον γάμο του σε κίνδυνο, του προτείνει να παντρευτούν και να αναθρέψουν μαζί το παιδί τους.

Ωστόσο, ο Δημοσθένης, που δεν προτίθεται να πάρει διαζύγιο και ούτε να αποδεχτεί την Ξένια ως σύζυγό του, απορρίπτει την πρότασή της, και επιθυμεί, εμφανώς μετανιωμένος για το σχέδιο του που πόνεσε την γυναίκα του, να πείσει την Ασπασία να μεγαλώσουν μαζί αυτό το παιδί.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, η Ξένια γεννάει το παιδί και ο Δημοσθένης από την μία είναι χαρούμενος που έχει ξανά γιο, αλλά από την άλλη λυπάται για την απώλεια της Ασπασίας.

Εντωμεταξύ, η Ασπασία επιμένει ότι δεν φροντίσει αυτό το παιδί, ενώ η Ξένια δεν ενδιαφέρεται για την φροντίδα και την ανατροφή του μωρού του Δημοσθένη, καθώς έχει ήδη αποκτήσει ό,τι επιθυμούσε, δηλαδή ένα γερό χρηματικό ποσό στην αρχή της συμφωνίας τους.

Όταν ο Δημοσθένης καταλαβαίνει ότι μένει μόνος με το μωρό, εφόσον αποκλειστικά έχει την ευθύνη της κηδεμονίας του, πανικοβάλλεται. Κάθε μέρα που περνάει, νιώθει παγιδευμένος σε μια αδιέξοδη κατάσταση. Εκείνος θέλει να αποφύγει να καταλήξει το παιδί σε ίδρυμα και προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες που έχει το νεογέννητο μωρό.