Στην αγαπημένη σειρά «Παγιδευμένοι», έρχονται δυσάρεστες εξελίξεις, με τον Δημήτρη και την Άννα να επιλέγουν διαφορετικούς δρόμους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

«Θέλεις να απαλλαγείς τόσο γρήγορα από εμένα;»

Στην υπόθεση για τον θάνατο του Άκη που φτάνει στο δικαστήριο, η Λίνα καταφέρνει να αθωωθεί. Όμως ο Δημήτρης, που πήγε τη Λίνα στα δικαστήρια, καθώς βάζει πάντα πάνω από όλα τον νόμο και το καθήκον του, ξαφνικά βλέπει την Άννα να μπαίνει στο γραφείο του και να του δίνει την αίτηση διαζυγίου. «Μπορούμε να τελειώσουμε;» τον ρωτά εκείνη και ο Δημήτρης υπογράφει.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Άννα πηγαίνει στο σπίτι για να πάρει τα πράγματα της, όμως βλέπει ότι ο Δημήτρης τα έχει ήδη έτοιμα. Σε αυτήν τη σκηνή, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Παγιδευμένοι», εκείνος της εξηγεί πως ήθελε να της το κάνει πιο εύκολο. «Τόσο γρήγορα θέλεις να απαλλαγείς από μένα;» τον ρωτά και ο Δημήτρης απαντάει ότι νόμιζε ότι δεν θα επέστρεφε.

Έπειτα από μια κουβέντα που του λέει, εκείνος γίνεται έξαλλος. «Δεν κάνω χώρο για κανέναν. Κατάλαβες; Προσπαθώ να σταματήσω τον πόνο μου που αιμορραγεί. Δεν μπορώ καν να κοιμηθώ στο κρεβάτι», της λέει και συνεχίζει: «Μην τολμήσεις να με ξαναπληγώσεις σαν να είμαι άκαρδος. Ξέρεις καλύτερα από όλους πόσο σ’ αγαπώ». Τότε η Άννα παίρνει την βαλίτσα της και φεύγει…