Με αγωνία περιμένουμε τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα», όπου ο Τζανής θα αναγκαστεί να αποκαλύψει την σχέση του με τη Μεταξία, καθώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, ο Αντρέι ξεκινά τις έρευνες αμέσως μετά τον εισβολή αγνώστων στον πύργο και την απαγωγή της Θεοφανώ. Οι υποψίες του οδηγούν γρήγορα προς τον Τζανή, μετά από αρχικές σκέψεις που έπεσαν πάνω στην Πολυξένη και τη Μεταξία, τις οποίες υποπτεύθηκε ότι έχουν κίνητρα να βλάψουν τη Θεοφανώ.

Ο Αντρέι έχει μια συνομιλία με τον Τζανή δίνοντας του την ευκαιρία να πει ό,τι ξέρει για την Θεοφανώ. Ο Τζανής έκπληκτος για το πως έχει καταλήξει ο Ρώσος σε αυτόν, του λέει ότι δεν ξέρει τίποτα για την Θεοφανώ.

Ωστόσο, ο Αντρέι γνωρίζοντας την αλήθεια απειλεί τον Τζανή ότι αν δεν του πει την αλήθεια, θα ενημερώσει τον Μάρκο για την σχέση του με την Μεταξία. Με την πίεση αυτή, ο Τζανής αναγκάζεται να παραδεχτεί την αλήθεια έχοντας τον φόβο ότι θα αποκαλυφθεί η εξωσυζυγική του σχέση με τη Μεταξία. Έτσι, λοιπόν, ο Αντρέι θα καταφέρει να βρει την Θεοφανώ.