O «Σασμός» επιστρέφει στις οθόνες με ανατρεπτικές εξελίξεις, με την Εύα και τον Μαθιό να συνεργάζονται κάτω από τη μύτη του Αντρέα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η Εύα έφτασε στην Κρήτη, με στόχο να εκδικηθεί αυτόν που φέρεται ως υπεύθυνος για τον χαμό του αδερφού της, Ευθύμη, καθώς και κατά των ανθρώπων που τον κατηγορούν για εγκλήματα που δεν διέπραξε.

Αμέσως, έκανε τη κίνηση να πλησιάσει τον Αντρέα, που μισεί τον Μαθιό, για να τον κάνει σύμμαχο της στην προσπάθειά της να εκτελέσει το σχέδιο της. Ωστόσο, έρχεται μια ανατροπή, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, και η Εύα αρχίζει να παίρνει διαφορετική ρότα. Όλα αρχίζουν όταν ο Γιάννος, έπειτα από εντολή του Αντρέα, πυροβολεί τον Μαθιό κατά τη μεταφορά του στην φυλακή και η σφαίρα πετυχαίνει την Ντίνα.

Μετά από αυτό οι υποψίες στρέφονται στον Αντρέα και τον Τηλέμαχο τους οποίους καλούν στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια συλλαμβάνονται, ενώ ο Μαθιός αφήνεται ελεύθερος, χάρη στον Μανώλη που του δίνει άλλοθι για την ώρα που έπεσε νεκρός ο Λάζαρος.

Η Εύα ζητάει από τον Μαθιό να συναντηθούν κρυφά κι εκείνος μολονότι δυσπιστεί, συμφωνεί και στη συνάντηση τους αιφνιδιάζεται με όσα ακούει. Του λέει ότι ο Αντρέας θέλει να τον βλάψει και του ξεκαθαρίζει ότι η ίδια δεν έχει καμία σχέση μαζί του.
Στη συνέχεια του προτείνει να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τα σχέδια του Αντρέα και του υπόσχεται να τον ενημερώνει για οποιαδήποτε κίνηση του Βρουλάκη, για να μπορέσει να προστατέψει τον εαυτό του.

Ωστόσο, ο Μαθιός παραμένει δύσπιστος και όχι άδικα, καθώς η Εύα το μόνο που θέλει είναι να μείνει ζωντανός για να τον εκδικηθεί η ίδια. Στο μεταξύ, η Εύα μιλάει στον Παύλο για την συνάντηση της με τον Μαθιό, κι εκείνος αντιλαμβάνεται ότι οι πραγματικές προθέσεις της είναι σκοτεινές…