Η Αμαλία αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του βιασμού που υπέστη από τον Πάρη στον Χριστόφορο, προκαλώντας τον θυμό του. Ο Χριστόφορος αποφασίζει να διεκδικήσει την επιμέλεια του γιου του, του Άγη, δηλώνοντας ότι δεν θα αφήσει το παιδί στα χέρια ενός βιαστή. Αρχικά, απολύει την Όλγα από την τράπεζα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Στη συνέχεια, ο Χριστόφορος επισκέπτεται τους Βασιλείου και ζητά να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον Πάρη. Παράλληλα, η Αμαλία καταγγέλλει τον Πάρη, αλλά δεν υποβάλλει μήνυση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τον συλλάβουν. Η Ματούλα δικαιολογεί την Αμαλία, λέγοντας στον Σίμο ότι είναι δύσκολο για κάποια που έχει υποστεί βιασμό να ομολογήσει.

Ο Ντίνος προσπαθεί να ξεχάσει τη Μιράντα και σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, συζητά περί της θέσης της υπεύθυνης, ενώ ο Μάρκος προτείνει να αναλάβει τη θέση αυτή η Γεωργία, που θα επιστρέψει σύντομα.Έτσι, δεν θα χρειαστεί να απολυθεί καμία από τις κοπέλες.

Ο Ντίνος αποδέχεται την πρόταση, αλλά εκφράζει ξανά την επιθυμία του να αγοράσει το μαγαζί όταν συγκεντρώσει τα χρήματα. Αρχικά, ο Σίμος αντιδρά αρνητικά, αλλά όταν αργότερα μαθαίνει ότι η Αμαλία κατήγγειλε τον Πάρη, αρχίζει να συμπαραστέκεται σε αυτήν.