Η Γη της Ελιάς τρίτος κύκλος: Στα νέα επεισόδια, η Ισμήνη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σειρά δραματικών γεγονότων. Ένας άγνωστος άντρας εισβάλλει απροσδόκητα στο σπίτι της, κρατώντας ένα μαχαίρι και απειλώντας τη ζωή της. Ο τρόμος κυριαρχεί, και η Ισμήνη αναζητά απεγνωσμένα τον τρόπο να διαφύγει από αυτή κατάσταση. Ωστόσο, η προσπάθειά της να ξεφύγει αποβαίνει ανεπιτυχής, καθώς ο δράστης της προκαλεί σοβαρό τραυματισμό.Στο κρίσιμο αυτό σημείο, εμφανίζεται ο Χρήστος σαν σωτήρας από το πουθενά και ο άγνωστος άντρας το βάζει στα πόδια…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Καίγεται και το θερμοκήπιο των Στεφανέων…

Στη συνέχεια, η Ισμήνη κατηγορεί τον Κωνσταντίνο υποθέτοντας ότι κρύβει σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν του. Ωστόσο, εκείνος αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή στο περιστατικό και ζητά από τον Δημοσθένη να μείνει μακριά από την οικογένεια του.

Αργότερα, ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι ο δράστης εκτίει ποινή φυλάκισης στην ίδια φυλακή με τον πρώην σύζυγο της Ισμήνης, τον Σάββα. Έτσι, ο Λυκούργος επικοινωνεί με τον Κουράκο, και σύντομα αποκαλύπτουν τη σκοτεινή αλήθεια: Ο Σάββας έχει καταστρώσει ένα σχέδιο για να βλάψει την Ισμήνη. Όλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ανακαλύψουν την αλήθεια και να αντιμετωπίσουν τον δράστη νομικά, έχοντας στόχο να αφαιρέσουν την πατρότητα της μικρής Αιμιλίας, η οποία πλέον θα πάρει το επίθετο του Κωνσταντίνου.

Στο μεταξύ, στη Μάνη, εμφανίζεται ένα νέο πρόσωπο που θα αναστατώσει την οικογένεια Στεφανέα. Πρόκειται για τον Σωτήρη Βαφέα, τον αδελφό του Στέλιου που είχε δολοφονηθεί από τη Χάιδω. Ο Σωτήρης, λοιπόν, φέρνει μαζί του το χάος και την επιθυμία για εκδίκηση.

Απαιτεί από τον ετεροθαλή αδελφό του, τον Μιλτιάδη, να συμμετάσχει στο σχέδιό του για να βγάλουν τον Φίλιππο από τη μέση. Η επόμενη κίνηση του Σωτήρη, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, είναι να βάλει φωτιά στο θερμοκήπιο της οικογένειας Στεφανέα, προκαλώντας ακόμα περισσότερη ένταση και φόβο. Καθώς η Χάιδω αντιλαμβάνεται την ανοιχτή απειλή εναντίον της οικογένειάς της, ο Λυκούργος παίρνει ένα απειλητικό τηλεφώνημα που φέρνει δυσάρεστες αναμνήσεις από το παρελθόν του.