Σασμός: Ο χωρισμός του Γιώργου και της Θοδώρα δεν θα είναι εύκολος. Παρ’ όλα αυτά, υπό την επίδραση των παροτρύνσεων που δέχεται από τον Αντώνη και τον Μύρο, ο Γιώργος θα καταλήξει να πάρει την απόφαση να συνεχίσει τη ζωή του. Αυτή η απόφαση θα τον οδηγήσει σε νέες περιπέτειες και εμπειρίες, εντέλει καταλήγοντας να έρθει κοντά με τη Στέλλα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Νέος έρωτας για τον Γιώργο

Η Θοδώρα, σύντομα, θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην εγκυμοσύνη της. Παρόλο που ο Γιώργος θα είναι εκεί για να τη στηρίξει, εκείνη, όντας ατίθαση, δεν θα ακούσει τις συμβουλές του γιατρού και της οικογένειάς της και δεν θα υποχωρήσει. Ειδικά όταν ο Νικηφόρος χάσει τη ζωή του, θα επιθυμήσει να είναι η πρώτη που θα τον αποχαιρετήσει, στηρίζοντας τη Βασιλική και τον Μάθιο.

Όλα αυτά, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, θα οδηγήσουν στον χαμό του μωρού της. Το μωρό που προσδοκούσε με χαρά, καθώς γνώριζε ότι θα έφερνε ακόμη περισσότερη χαρά στην οικογένειά της. Ωστόσο, η αντίδρασή της δεν θα είναι συνηθισμένη. Θα πιστέψει ότι, δεδομένου ότι δεν μπορεί να χαρίσει στον αγαπημένο της ένα παιδί, θα ήταν καλύτερο να χωρίσουν, ώστε εκείνος να βρει μια άλλη γυναίκα με την οποία θα μπορούσε να κάνει μια οικογένεια. Έτσι, θα τον αφήσει και θα φύγει για την Αθήνα, στους θείους της.

Τον Γιώργο, δεν θα έχει το θάρρος να τον αποχαιρετήσει και απλά εκείνος θα βρει ένα σημείωμα από τη Θοδώρα, στο οποίο θα τον ενημερώνει ότι φεύγει και δεν θέλει να την αναζητήσει. Καθώς ο χρόνος περνά, ο αστυνόμος θα βυθίζεται στη θλίψη, γεγονός που θα προσέξουν οι συνάδελφοί του.

Αρχικά, ο Μύρος και έπειτα ο Αντώνης, βλέποντας την ψυχολογική του κατάσταση, θα τον παροτρύνουν να βγει έξω, να ζήσει, να χαρεί και να κάνει νέα αρχή στη ζωή του, αφού η Θοδώρα δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στο χωριό και το σπίτι τους.

«Με τη δουλειά ξεχνιέμαι κάπως. Μου κάνει καλό που είμαι εδώ» θα πει στον Αντώνη, και εκείνος θα του απαντήσει: «Λυπάμαι που βλέπω πως ακόμη πονάς τόσο πολύ για τον χωρισμό σας με τη Θοδώρα. Πρέπει να πάρεις μια απόφαση, φίλε μου. Μόνο έτσι θα προχωρήσεις. Βάλε μια τελεία και συνέχισε τη ζωή σου. Και να γνωρίζεις ότι ό,τι κι αν συμβαίνει, είναι για το καλό». Ο Γιώργος, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, με δάκρυα στα μάτια, θα πει: «Κάποια στιγμή θα κουραστώ να την αγαπάω».