Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 39 – Ο Δημήτρης παρατηρεί και επαναλαμβάνει το βίντεο που έστειλαν οι απαγωγείς. “Πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό;” σκέφτεται απελπισμένος. “Είναι εξαιτίας μου που βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 39 – Ο Δημήτρης πνίγεται στις ενοχές

Δεν μπορώ να προστατέψω τους αγαπημένους μου και την οικογένειά μου”, εκφράζει τις σκέψεις του στην Άννα, η οποία προσπαθεί ανεπιτυχώς να τον ηρεμήσει. Η μόνη λύση για να σώσει τη Δάφνη είναι να αφήσουν ελεύθερο τον ένοχο της τελευταίας υπόθεσης που είχε αναλάβει ο Δημήτρης. “Σκέφτεσαι για τη δικαιοσύνη;” τον ρωτά η Άννα. “Αν είναι απαραίτητο, θα τον ελευθερώσεις για το καλό της μικρής σου αδελφής. Αυτή είναι η δοκιμασία σου. Η δικαιοσύνη δεν επικρατεί πάντα, όπως βλέπεις”, του απαντά η Άννα. “Είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα για τη Δάφνη.

Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν. Θα τον αφήσω ελεύθερο”, απαντά ο Δημήτρης, εκφράζοντας την αποφασιστικότητά του. “Αυτό που δεν ξέρω είναι πώς θα αντικρίσω μετά εσένα στα μάτια. Σου ζητώ συγγνώμη για όλα, που σε κατηγόρησα στην ιστορία με τη Λίνα”, προσθέτει, αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες των πράξεων του. Ο Δημήτρης παίρνει κατάθεση και στη συνέχεια πηγαίνει στο σημείο που του έχει υποδείξει. Ο Θοδωρής, που τον ακολουθεί, παρατηρεί κάτι στο παράθυρο και του το δείχνει.

Η Δάφνη έχει ζωγραφίσει στο τζάμι μια από τις φατσούλες που της άρεσε να κάνει, αφήνοντας ένα σημάδι ότι πέρασε από το συγκεκριμένο σημείο και τώρα έχει μεταφερθεί αλλού. Η Ειρήνη με τα κορίτσια βρίσκονται στο νοσοκομείο, περιμένοντας αγωνιωδώς νέα για την υγεία του Σπύρου. Ο Γεράσιμος, μόνος στο σπίτι, αντιμετωπίζει απελπισία, αφού ο γιος του και η εγγονή του κινδυνεύουν και αισθάνεται ανίκανος να κάνει κάτι. Την ίδια στιγμή, η Άννα εισέρχεται στο δωμάτιο του Σπύρου και εκείνος της δίνει μια σημαντική πληροφορία για τους απαγωγείς.

Παράλληλα, στην Εισαγγελία σχεδιάζει ένα σχέδιο για να φυγαδευτεί ο ένοχος και να αφεθεί ελεύθερος. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σταύρος. Η Αγγελική επισκέπτεται το γραφείο του και του ανακοινώνει ότι πήρε απόφαση για το παιδί που περιμένει, χωρίς να το συζητήσει μαζί του. Ο Γεράσιμος, σε συνεργασία με την Ειρήνη, στήνουν ένα κόλπο για να δεί το γιο του. Προσποιούνται ότι έπαθε καρδιακό επεισόδιο και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου ο Θοδωρής τον οδηγεί στην εντατική για να τον δει.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ