Η Γη της Ελιάς: η Ιουλία προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κόρη της, αλλά δεν λαμβάνει απάντηση… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Καμία απάντηση

Ο Πότης ζητά από τον Στάθη και τον Λυκούργο να είναι κι αυτοί κουμπάροι στον γάμο του στη Γη της Ελιάς και αυτοί, με χαρά, δέχονται την πρόταση του. Από την άλλη, ο Αποστόλης ενημερώνει την Άννα ότι θα καλύψει όλα τα έξοδα του γάμου και αυτό τη συγκινεί βαθιά.

Παράλληλα, η Ιουλία προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κόρη της, αλλά δεν λαμβάνει απάντηση. Ο Στάθης, ωστόσο, της συνιστά να μην τα παρατήσει και να συνεχίσει να προσπαθεί.

Στο μεταξύ, ο Μάνος αποφασίζει να πάρει αποφασιστικά μέτρα για να βελτιώσει την κατάσταση της Μαρίνας και αφαιρεί όλα τα μωρουδιακά ρούχα από το σπίτι. Ωστόσο, αυτή η κίνηση έχει ανεπιθύμητες συνέπειες, καθώς η Μαρίνα γίνεται έξαλλη και αποχωρεί από το σπίτι.

Την ίδια στιγμή, ο Λυκούργος μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Φίλιππου και ανησυχεί ακόμα περισσότερο για τον “αόρατο” εχθρό που τους περιβάλλει, ενώ η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται αν έχει ευθύνη σε όσα συμβαίνουν.

Η Ξένια συμφωνεί να γεννήσει το παιδί του Δημοσθένη, με αμοιβή, και να του το παραχωρήσει για να το μεγαλώσει με τη γυναίκα του.

Εν τω μεταξύ, η Μαργαρίτα γίνεται θύμα επίθεσης από αγνώστους και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Άννα παραμένει έκπληκτη από τη γενναιοδωρία του Ισίδωρου, ο οποίος της προσφέρει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για τον γάμο.

Ο Λυκούργος ανακαλύπτει ότι ο Στάθης γνώριζε για την απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου και αυτό τον εξοργίζει. Η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργη για να τον βοηθήσει με τη μετακόμιση και ξαφνικά μεταξύ τους προκύπτει μια έντονη έλξη. Χωρίς να σκεφτούν, έρχονται κοντά ο ένας στον άλλον και δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος…

Η Αρετή πιάνει τη Χρυσούλα την στιγμή που πουλάει την πίτα στον φούρναρη. Ο Δημοσθένης δίνει την προκαταβολή στην Ξένια για να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ τους. Αμέσως μετά, απευθύνεται στον Κωνσταντίνο και του ζητά να συντάξει ένα συμβόλαιο που θα εξασφαλίζει ότι η Ξένια θα του παραδώσει το παιδί μετά τη γέννα.

Η Ιουλία, απαιτώντας περισσότερες πληροφορίες για την κόρη της, αποφασίζει να προσλάβει έναν ντετέκτιβ. Η αμηχανία ανάμεσα στον Γιώργη και τη Δήμητρα είναι εμφανής την επόμενη μέρα στο γραφείο.