Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία, έχοντας λάβει τα αποτελέσματα του τεστ DNA ανακαλύπτει ότι η κόρης ζει. Αμέσως ενημερώνει τον Στάθη και εκείνος της συμβουλεύει να είναι προσεκτική…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο Στάθης βρίσκει την κόρη του και της αποκαλύπτει την αλήθεια…

Καθώς πρέπει να επικοινωνήσει με την κοπέλα που φαίνεται να έχει κοινό DNA με αυτήν, η Ιουλία, αντιμετωπίζει φόβους και ανασφάλειες και δεν είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αυτό το βήμα. Παρόλα αυτά, η αναμονή της καθίσταται ανυπόφορη και αποφασίζει να προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την κόρη της, αλλά δεν παίρνει καμία απάντηση. Ο Στάθης, βλέποντας την αγωνία της, την παροτρύνει να μην εγκαταλείψει την προσπάθειά της.

Η αγωνία της Ιουλίας την οδηγεί στην απελπισία και αποφασίζει να προσλάβει έναν ντετέκτιβ, ο οποίος μετά από πολλές έρευνες, καταφέρνει να εντοπίσει την Αριάδνη στη Θεσσαλονίκη. Η Αριάδνη είναι μια όμορφη κοπέλα που έχει σπουδάσει τουριστικές επιχειρήσεις και εργάζεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Ο ντετέκτιβ ενημερώνει αμέσως την Ιουλία γι’ αυτήν την εξέλιξη, κι εκείνη χωρίς να διστάσει αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη. Όταν η Ιουλία φτάνει στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται η Αριάδνη, η συνάντηση τους είναι συναισθηματικά φορτισμένη.

Καθώς η Ιουλία βλέπει την κόρη της για πρώτη φορά, τα πόδια της κόβονται. Δεν μπορεί να προχωρήσει, δεν μπορεί να μιλήσει. Μόνο την κοιτά και κλαίει σπαρακτικά. Είναι μια στιγμή που θα μείνει αξέχαστη στην Ιουλία, καθώς βλέπει για πρώτη φορά το παιδί που πίστευε ότι είχε χάσει για πάντα.

Πλημμυρισμένη από τα συναισθήματα, η Ιουλία επιστρέφει καταρρακωμένη στη Μάνη. Εκεί, ενημερώνει τον Στάθη για την εξέλιξη, και αυτός αμέσως αποφασίζει να την συναντήσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, όμως, τα πράγματα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή, αφού ο Στάθης, σύντομα αποκαλύπτει στην Αριάδνη ότι είναι ο πατέρας της.