Έρωτας φυγάς: O Ιάσονας βλέπει καχύποπτα τις συχνές επισκέψεις της γυναίκας του στην Ελπίδα και προσπαθεί προς το παρόν ν’ απομακρύνει την Αλεξάνδρα απ’ το Κιάρι… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς Επεισόδια 25

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Ιάσονας μαινόμενος στο σπίτι του Στέφανου κατηγορεί την Ευγενία για την εμπλοκή της στον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας. Από την άλλη οι κομματάρχες απειλούν με παλιά μυστικά που θα βγουν στη φόρα εάν η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητα της.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης. Πρωταγωνιστούν: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος. Στον ρόλο του Στέφανου Παράσχου, ο Σταύρος Ζαλμάς. Στον ρόλο της γιαγιάς Αθηνάς, η Έφη Παπαθεοδώρου. Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.

Καθημερινά εκτός Σαββατου από την τηλεόραση του OPEN στις 20:00.

Έρωτας Φυγάς 12/10 Επεισόδιο 25

Η Μαργέτα καταλαβαίνει πως ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα ετοιμάζονται να το σκάσουν με τα παιδιά κι αποφασίζει να τους βοηθήσει! Η Ουρανία εξομολογείται στον Ιάσονα ένα πολύ τραυματικό γεγονός του παρελθόντος της.

Επίσης, οι κομματάρχες σχεδιάζουν, αν η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητα, για εκφοβισμό να σκοτώσουν την Άννα, αφού είναι η βασική βοηθός της… Ο Φάνης αντιλαμβάνεται την προσπάθεια της Νότας να διαπιστώσει αν όντως είναι ο ανιψιός του Στέφανου.

Τέλος, ο Ιάσονας βλέπει καχύποπτα τις συχνές επισκέψεις της γυναίκας του στην Ελπίδα και προσπαθεί προς το παρόν ν’ απομακρύνει την Αλεξάνδρα απ’ το Κιάρι…