Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Ειρήνη πάει στο σπίτι του Χριστόφορου για να μάθει τι έγινε στη συνάντηση του με την Έλενα στο μαγαζί της Σοφίας….

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 35

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Έλενα πάει στην ταβέρνα της Σοφίας να συναντήσει την Ειρήνη, αλλά, εκεί την περιμένει μια έκπληξη.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 3/9 Επεισόδιο 35

Η Σοφία βλέπει άναυδη στο μαγαζί της τον Χριστόφορο και την Έλενα. Ρωτάει τον Χριστόφορο τι κάνει εκεί, αλλά, αυτός φεύγει χωρίς να της πει. Η Σοφία προσπαθεί να μάθει απ΄ την Έλενα τι γίνεται, αλλά, αυτή της λέει μόνο να πει στην Ειρήνη να μείνει μακριά απ΄ τον Χριστόφορο και φεύγει.

Η Ειρήνη λέει στη γιατρό της ότι δε θέλει να κρατήσει το παιδί. Η γιατρός της τη συμβουλεύει να το ξανασκεφτεί, αλλά, η Ειρήνη αποφασισμένη, της ζητάει να κλείσουν ραντεβού για να τελειώνει μ΄ αυτό το συντομότερο.

Η Λουίζα προσπαθεί να πλησιάσει τη Χριστίνα και να κατευνάσει το θυμό της, αλλά, η Χριστίνα για άλλη μια φορά τη στήνει στον τοίχο, κατηγορώντας της ότι την πέφτει στο Θέμη. Η Λουίζα δεν το αντέχει άλλο αυτό και παίρνει μια ξαφνική απόφαση που φέρνει πάλι τα πάνω κάτω.

Ο Στέφανος λέει στον Άλκη ότι το νούμερο του κινητού, που του ζήτησε να βρει, ανήκει στον Χριστόφορο. Ο Άλκης το συνδυάζει και βγάζει το συμπέρασμα πως ο Δώρος και ο Χριστόφορος πρέπει να είναι μπλεγμένοι με τον Χρυσοχόου και τον Ηλία.

Η Κρίστια πάει στο σπίτι της Χλόης. Ενώ μιλάνε και η Χλόη της λέει διάφορα για τη ζωή της κι η Κρίστια της λέει για τη σχέση της με το Μάρκο, έρχεται ο Παύλος απ΄ τη δουλειά. Η Χλόη προτείνει να βγουν την επομένη όλοι μαζί για φαγητό για να γνωρίσουν και τον Μάρκο.

Η Ειρήνη πάει στο σπίτι του Χριστόφορου για να μάθει τι έγινε στη συνάντηση του με την Έλενα στο μαγαζί της Σοφίας. Ο Χριστόφορος της αποκαλύπτει ότι η Έλενα είναι η αδερφή του Νικήτα Αβράμη και γι΄ αυτό βρίσκεται στην Κύπρο.