Ο Μαθιός πρόκειται να συλληφθεί. Έχει όμως στο πλάι του έναν σύμμαχο τον Μανόλη. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Σημαντικές ανατροπές

Στα επόμενα γεγονότα της σειράς “Σασμός” που προβάλλεται στον Alpha, αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές ανατροπές. Ο Μαθιός πρόκειται να συλληφθεί. Έχει όμως στο πλάι του έναν σύμμαχο τον Μανόλη.

Ο Μαθιός νιώθει να απειλείται καθώς η Βασιλική ετοιμάζεται να παραδεχτεί ότι ευθύνεται για την δολοφονία του Λάζαρου, ακόμη καί αν νιώθει διακαιωμένη για την λήψη εκδίκησης για το θάνατο του παιδιού της.

Παρόλα αυτά, ο Μαθιούς είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την έγκυο σύζυγό του από το ενδεχόμενο να μπει φυλακή, παραπλανώντας τον Φραγκιαδάκη και παραδίδεται ως ένοχος. Ο Φραγκιαδάκης ωστόσο, καχύποπτος απέναντι στον Μαθιό, υποθέτει πως υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτήν την απόφαση.

Παρά την αρχική ένταση, όμως, ο Μανόλης παρεμβαίνει, δίνοντας άλλοθι στον Μαθιό και αποκαλύπτει ότι η ομολογία του είναι ψευδής. Στην συνέχεια του Σασμού θα δούμε, τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο να σχεδιάζουν μια βομβιστική επίθεση στην κατοικία του Μαθιού και της Βασιλικής.