Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος εκφράζει τους πρώτους προβληματισμούς του για τα νέα δεδομένα στον «Παράδεισο», όμως η Μιράντα τον επαναφέρει στην πραγματικότητα. Παράλληλα, η Βικτώρια πηγαίνει στο σπίτι της Όλγας να κλείσουν παλιούς και καινούργιους λογαριασμούς…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών 2ος κύκλος: Άγης και Πολυξένη παντρεύονται κρυφά

Από την άλλη, ο Σωτήρης προσπαθεί να συνδέσει τον φόνο του Αποστόλη, τη φωτιά στον «Παράδεισο» και το νέο στοιχείο που εμφανίστηκε σε σχέση με την περιουσία της Όλγας. Την ίδια ώρα, η Σύρμω χρησιμοποιεί κάθε τρόπο ώστε να πείσει τον Μεμά να μην ξενιτευτεί. Μάλιστα, η σκέψη ότι θα χάσει το παιδί της είναι αβάσταχτη.

Οι μέρες περνούν και ένα νέο πρόσωπο φτάνει στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά, βάζοντας τη Ματούλα σε ένα μεγάλο δίλημμα. Ο λόγος για την κόρη της, τη Στέλλα, η οποία έχοντας χάσει το παιδί που κυοφορούσε εξαιτίας της κακοποίησης του στρατιωτικού άντρα της πηγαίνει στη μητέρα της ζητώντας να ζήσει μαζί της.

Το γεγονός αυτό φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τη Ματούλα, καθώς δεν ξέρει τι αντίδραση θα έχει η Αμαλία μόλις γνωρίσει την ετεροθαλή αδελφή της. Το νέο τώρα που αφορά την περιουσία της Όλγας φτάνει στα αυτιά όλων και η ταραχή στην οικογένεια είναι πολύ μεγάλη. Η Αστυνομία αρχίζει να εξετάζει πλέον την υπόθεση του θανάτου του Αποστόλη από νέα σκοπιά.

Εν τω μεταξύ, ο Άγης και η Πολυξένη έχουν πάρει μια μεγάλη απόφαση. Συγκεκριμένα, παντρεύονται κρυφά από όλους, καθώς ο νεαρός θέλει να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού που θα φέρει σε λίγο καιρό στον κόσμο η Γεωργία. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αμαλία, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, παίρνει την απόφαση και επιστρέφει στο πόστο της στον «Παράδεισο». Φτάνοντας εκεί, μία απροσδόκητη συνάντηση της δημιουργεί νέες σκέψεις τις οποίες είχε αφήσει στο παρελθόν. Ο Ντίνος, όμως, φαίνεται ότι δεν χαίρεται ιδιαίτερα με μία αλλαγή που συμβαίνει.