Οι σχέσεις μεταξύ Αντρέι και Θεοφανώς παίρνουν αναπάντεχη τροπή… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: “Δεν θα έχεις πλέον επαφή με μένα,”

Οι σχέσεις μεταξύ Αντρέι και Θεοφανώς στη σειρά «Μάγισσα» παίρνουν αναπάντεχη τροπή, εξαιτίας ενός οράματος της Θεοφανώς σχετικά με το παρελθόν του Αντρέι.

“Δεν θα έχεις πλέον επαφή με μένα,” απειλεί ο Αντρέι.

“Γιατί έφυγες ξαφνικά Αντρέι;” ρωτάει η Θεοφανώ αφότου είδε το όραμα για τον Αντρέι. Ο τελευταίος, αμήχανος, την κατηγορεί ότι ψάχνει τα προσωπικά του πράγματα και ο ίδιος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι η Θεοφανώ μπορεί να έχει τέτοιους προνοητικούς οραματισμούς.

Η Θεοφανώ περιγράφει πως είδε στο όραμά της την προσπάθεια της γυναίκας του Αντρέι να τον καθησυχάσει, αλλά ο Αντρέι αρνείται να το δεχτεί.

Ο Αντρέι καταγγέλλει τη Θεοφανώ ότι έμαθε από τη Σιμώνη πώς να ψευδοπροφητεύει. Κατηγορεί επίσης τη Θεοφανώ ότι σχημάτισε συμπεράσματα βλέποντας το μενταγιόν του και γνωρίζοντας για το πρόσφατο χαμό της γυναίκας του. Και τελειώνοντας, της λέει ότι θα πρέπει να τον αφήσει ήσυχο και να μην τον ενοχλεί πια.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Μάγισσα” του ANT1, θα δούμε τα συναισθήματα του Μισέλ για την Σκεύω να εντείνονται, γεγονός που αυξάνει την αγωνία.

Νέα καταστροφικά περιστατικά στον Πύργο των Γερακάρηδων μετά την παρουσία της Μεταξίας, η οποία αποκάλυψε ότι ο Μάρκος είναι ο πατέρας του μωρού της Θεοφανώς. Σπήλιος και Γερακίνα, συνειδητοποιώντας τα γεγονότα, σχεδιάζουν εκδίκηση για τον Μάρκο λόγω της συμπεριφοράς του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μισέλ ντε Μποφόρ, που δεν μπορεί να αγνοήσει τα αισθήματά του για την Σκεύω, σχεδιάζει να ανακαλύψει τον θησαυρό των Γερακάρηδων και να εξασφαλίσει την διαμονή του στον πύργο.

Εν τω μεταξύ, η Σκεύω αρχίζει να νιώθει γοητευμένη από την τρυφερότητα του Μισέλ, αλλά γνωρίζει τους κινδύνους που θα έχει αυτή η σχέση, ιδιαίτερα αν αντιμετωπίσει την οργή του Θράσου.