Σασμός εξελίξεις – Ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς ο Χρήστος και η Στέλλα ετοιμάζονται να ενώσουν τις ζωές τους με τον επικείμενο γάμο τους στην Αθήνα.

Σασμός εξελίξεις – Χρήστος – Στέλλα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου

Πριν όμως φτάσουν σε αυτό το σημείο, θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες. Η εγκληματική μαφία που είχε διαλυθεί από τον εισαγγελέα πριν από χρόνια στην Αθήνα, εντοπίζεται πλέον στην Κρήτη και απειλεί, εκβιάζει και ακολουθεί το ζευγάρι, με την αγαπημένη του να βρίσκεται στο στόχαστρό τους. Η δικηγόρος, όμορφη και αξιόλογη επαγγελματίας, πέφτει θύμα απαγωγής και επίθεσης από τους εγκληματίες.

Σε μια καθημερινή διαδρομή της προς το γραφείο του Χρήστου, η Στέλλα δέχεται επίθεση από έναν άντρα που της ενέχει μια δηλητηριώδη ουσία στο λαιμό. Χάνοντας τις αισθήσεις της, πέφτει στο έδαφος και αμέσως απάγεται από τους δράστες, οι οποίοι την μεταφέρουν με ένα αυτοκίνητο και εξαφανίζονται. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, η Στέλλα απελευθερώνεται και επιστρέφει στην Άνω Ποριά, σώα και αβλαβής από το περιστατικό.

Μετά από δύο μήνες, ο Χρήστος κάνει την πολυπόθητη πρότασή γάμου στη Στέλλα, η οποία ανταποκρίνεται θετικά σε αυτό το ευχάριστο γεγονός. Το μυστήριο και η ευχάριστη γιορτή τελικά οργανώνονται στην Αθήνα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ