Η Αριάδνη, συναντά τυχαία στον δρόμο, την Αφροδίτη και τον Χρήστο και η αμηχανία της είναι τεράστια. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος εξομολογείται πως είναι ερωτευμένος με άλλη

Η Αριάδνη, συναντά τυχαία στον δρόμο, την Αφροδίτη και τον Χρήστο και η αμηχανία της είναι τεράστια. Λίγο αργότερα η Αφροδίτη, αγνοώντας τα πάντα, προτείνει στον Χρήστο να την προσκαλέσουν στο σπίτι τους. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης βρίσκει τα αντισυλληπτικά χάπια της Ειρήνη και γίνεται χαμός.

Ο Χρήστος, ανοίγει την καρδιά του στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο και τους εξομολογείται ότι ο γάμος του δεν πηγαίνει καλά λόγω του ότι είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη. Στο μεταξύ, ο Κουράκος λέει στη Δήμητρα ότι έχει κουραστεί να κρύβονται και είναι έτοιμος να μιλήσει στους ανωτέρους τους.

Παράλληλα, η Ειρήνη αποκαλύπτει στην Θεοδώρα ότι έχει ερωτικό δεσμό εδώ και μερικούς μήνες με τον Παρασκευά, κι εκείνη καταρρακώνεται. Ο Τάσος, με πάθος, φιλά την Αρετή, ενώ η Βασιλική βλέπει έναν εφιάλτη που γεμίζει φόβο, καθώς πιστεύει ότι είναι προφητικός.

Από την άλλη πλευρά, ο Φίλιππος, είναι εξοργισμένος με την Βασιλική και, μετά από έναν ακόμα έντονο καβγά χωρίζουν. Η Βασιλική, μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, μαζεύει τα πράγματά της, παίρνει τη μικρή Στελλίτσα και πάει στο σπίτι της μητέρας της.