Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη είναι πλέον αποφασισμένη να εγκαταλείψει την Μάνη και η ει από τον αδερφό της να αγοράσει τις μετοχές της… Διαβάε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη .

Η Γη της Ελιάς: αποφασισμένη να εγκαταλείψει την Μάνη

Όμως, ο Μάνος προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, καθώς θεωρεί παράλογο να τινάξει στον αέρα όσα κατάφερε να δημιουργήσει και να ξεκινήσει από την αρχή.

Βέβαια ούτε εκείνος, ούτε κάποιος άλλος μπορεί να φανταστεί πως η Μυρτάλη είναι φοβισμένη και προσπαθεί με τρόπο να φύγει όσο πιο μακριά γίνεται από τον Αλέξη. Ακόμα και όταν ο Ισίδωρος την στριμώχνει, εκείνη παραμένει σταθερή στην απόφαση της. Πλέον, έχει αναγνωρίσει τα λάθη της και φοβάται για το πως μπορεί να ξεσπάσει εναντίον της ο άνθρωπος που τόσο καιρό έχει της.

Από την άλλη, η Αθηνά, που νιώθει κι εκείνη τον κίνδυνο, παίρνει το ρίσκο και μιλάει στον Κουράκο. Του για τις υποψίες της και την πιθανότατα να σκότωσε ο Αλέξης τον Μιχάλη και ο αστυνόμος αποφασίζει να ξεκινήσει έρευνες. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης βλέποντας το εστιατόριο να στήνεται πετάει από την χαρά του. τίθετα η Μυρτάλη δεν χαίρεται, κι αυτό είναι κάτι που τον βάζει σε υποψίες…

Όσο για την Μαργαρίτα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, όταν πληροφορείται ότι ο γιος της ανοίγει εστιατόριο και σκοπεύει να κλέψει τους πελάτες του Χρήστου, γίνεται πυρ και μανία. Κρυφά από τον σύντροφο της, η Μυρτάλη σχεδιάζει την φυγή της, αγνοώντας τα παρακάλια της Μαρίνας που την ικετεύει να της πει τι συμβαίνει και αν έχει κάποιο λόγο να τον φοβάται τόσο πολύ. Ο Ισίδωρος από την του σπεύδει να ενημερώσει την Αθηνά για όλα, προκειμένου να αντιδράσει γρήγορα και να πάρει πίσω τις μετοχές της, κι εκείνη αντιλαμβάνεται πως κάτι περίεργο τρέχει…

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ένα νέο δράμα έρχεται στον ελαιώνα. Ένας εργάτης, ο Αργύρης, πεθαίνει στα χέρια της Μαργαρίτα, η οποία συγκλονισμένη καλείται να ανακοινώσει τα δυσάρεστα νέα στην κόρη του, την Θεοδώρα (Βάσω Παύλου), η οποία μένει πλέον ορφανή και λίγο αργότερα ζητάει από τον Μάνο να την πάρει στη δουλειά.