Έρχονται νέες ανατροπές σύντομα στη σειρά «Το Ναυάγιο», με τον Πέτρο να αναλαμβάνει έναν λυτρωτικό ρόλο για την Ειρήνη, απελευθερωνοντας την από την «φυλακή» του Ιπποκράτη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Ο Πέτρος και η Ειρήνη φαίνεται πως έχουν βρει κοινό έδαφος μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και συναισθημάτων. Οι αναμνήσεις από το ναυάγιο του Φοίνιξ τους φέρνει πιο κοντά, ενώ παράλληλα τους συνδέει η επιθυμία για μια νέα ζωή. Ο Πέτρος δίνει στην Ειρήνη κίνητρα για να ξεπεράσει τους φόβους της, με αποτέλεσμα να αρχίζει να αισθάνεται πιο άνετα και ασφαλή.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, η Ειρήνη θα πει ναι στην πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, ώστε να νιώθει ασφαλέστερη δίπλα του. Όμως, οι συναντήσεις με τον Πέτρο δεν θα σταματήσουν, κάτι που θα προβληματίσει τον Ιπποκράτη και θα τον εξοργίσει.

Ο Ιπποκράτης θα ζητήσει από την Ειρήνη να κόψει την επαφή της με τον Πέτρο, καθώς της θυμίζει το ναυάγιο και οι υποψίες της Ειρήνης για αυτόν θα αυξηθούν και θα τις πει στον Πέτρο. Θα εκφράσει επίσης τη δυσαρέσκειά της στον Ιπποκράτη για το ότι εκείνος θέλει να ελέγχει κάθε της κίνηση, γεγονός που οδηγεί στον εγκλεισμό της στο σπίτι.

Ο Πέτρος, ωστόσο, είναι πλέον ερωτευμένος με την Ειρήνη και δεν θα μείνει αδρανής. Θα οργανώσει ένα σχέδιο και θα επιχειρήσει να ελευθερώσει την Ειρήνη από την «φυλακή», καθώς πιστεύει ότι αυτή δεν της αξίζει. Θα τα καταφέρει;