Ο Φάνης λέει την αλήθεια στον Στέφανο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Τα πάνω κάτω έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Έρωτας Φυγάς», καθώς αποκαλύπτεται ότι ένα από τα πρόσωπα που θέλει να εκδικηθεί τον Δεμερτζή, είναι στην πραγματικότητα αδελφός του Ιάσονα.

Ο Ιάσονας δεν γνωρίζει αυτή την πραγματικότητα, και αντίθετα με τον αδερφό του που μεγάλωσε στην πείνα, αυτός ζούσε στην άνεση ως ο νόμιμος κληρονόμος του Δεμερτζή.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνεχεια της σειράς «Έρωτας Φυγάς» θα αποκαλυφθεί το μυστικό του Φάνη, ότι δηλαδή ο Ιάσονας είναι ο αδερφός του, αφού είναι εξώγαμος γιος του Γεώργιου Δεμερτζή.

Ο Φάνης έφτασε στη Μεσσήνη με σκοπό να βλάψει τον Ιάσονα, αισθανόμενος αδικημένος. Έτσι έχει καταστρώσει ένα σχέδιο και το προχωρά.

Την τελευταία φορά που προσπάθησε να τοποθετήσει βόμβα στα φορτηγά του Δεμερτζή, ο Στέφανος υποψιάστηκε τι μονοπάτι διάλεξε ο Φάνης και αποφάσισε να τον ρωτήσει.

Όταν ο Φάνης ξεκινάει να μιλάει για τη ζωή του και τον ενημερώνει ότι είναι ο γιος του Γεώργιου Δεμερτζή, ο Παράσχος προσπαθεί να τον πείσει να εγκαταλείψει τα σχέδιά του, λέγοντάς του ότι ο Ιάσονας δεν έχει ευθύνη για την κατάστασή του.

Αλλά ο Φάνης, λόγω του μίσους που νιώθει για τον Ιάσονα, συνεχίζει με τα σχέδιά του. Έτσι ξεκινάει να στέλνει ανώνυμα γράμματα στον Ιάσονα, αναφέροντας ότι δεν είναι ο μοναδικός κληρονόμος του Δεμερτζή και πως έχει έναν άλλο αδερφό.

Εν τω μεταξύ, αν και αρχικά ο Ιάσονας δεν παίρνει στα σοβαρά όσα διαβάζει, σταδιακά αρχίζει να ανησυχεί, καθώς αν υπάρχει πράγματι αυτός ο αδερφός, θα ζητήσει μέρος της κληρονομίας, επομένως ο Ιάσονας δεν θα έχει στην κατοχή του όλο το Κιάρι.